column

Het BBQ seizoen is in volle gang!

Het BBQ seizoen is in volle gang!

01-08-2019

Lekker genieten van zelf klaargemaakte vis-, vlees- en vegagerechten, aangevuld met heerlijke side-dishes en fingerfood maken een BBQ compleet en geslaagd.

De afgelopen jaren is BBQ'en een echte trend geworden. Daar waar BBQ'en voorheen wat vlees op een koolvuurtje braden, aangevuld met salades en rauwkost met een biertje was, is het nu een 'buiten koken festijn' geworden met verfijnde vlees-, vis- en groentesoorten en daarbij horen gerechten en dranken.

Foodsaam heeft speciaal voor de verfijnde BBQ'ers aparte, side-dishes en fingerfood gerechten die van uw BBQ een echt feest maken. Wij kunnen een pakket voor het opgegeven aantal personen voor u samenstellen, maar u kunt dat natuurlijk ook zelf samenstellen. Zo hebben we al vanaf € 35,- een prachtig basis BBQ arrangement voor vier personen.

Voor een goed advies en een zeer ruime, gevarieerde keuze bent u altijd van harte welkom in onze mooie winkel in het centrum van Vught Online bestellen en laten bezorgen kan natuurlijk ook. Al onze producten/ gerechten zijn altijd dagvers, apart van samenstelling, smaak en presentatie en door ons zelf met veel aandacht en passie gemaakt.

Kip bites, mini focaccia, mini pizza's, one bite wraps, mini burrito's, zalm bonbons en vele variaties met groentespiezen. Groente- en fruitschaaltjes, Thaise viscurry spies. Maar er zijn ook verschillende pittige Indische hapjes en banaan bowls!

Kijk eens op onze website www.foodsaamvught.nl voor een smakelijke impressie

Raadhuisstraat 3F Vught | 073 303 08 89 info@foodsaamvught.nl | www.foodsaamvught.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere