column

Een verhaal uit de praktijk

Een verhaal uit de praktijk

01-08-2019

Tijdens haar eerste zwangerschap had ze last van bekkeninstabiliteit. Gelukkig kreeg ze daarvoor specialistische hulp. Nu, een jaar na de bevalling, heeft ze echter nog steeds regelmatig last van haar onderrug. Ze hoopt dat de massage wat verlichting kan brengen.

Haar onderrug is erg gevoelig en kan maar een lichte druk verdragen. Ook het losmaken van het bindweefsel is best pijnlijk. Daarna voelt ze wel onmiddellijk een gevoel van opluchting en meer soepelheid.

Als ik de volgende afspraak vraag hoe het de afgelopen week is gegaan glundert ze: "Ik kon mijn auto weer uitstappen zonder dat het pijn deed!” Na een paar behandelingen heeft ze steeds minder last. Tijdens haar tweede zwangerschap blijft ze regelmatig komen, zodat haar onderrug soepel blijft. De zwangerschap is zonder noemenswaardige klachten verlopen.

Ik ben dankbaar dat ik daar een beetje aan heb kunnen bijdragen! Ps: wist je dat mijn behandelingen vaak (deels) vergoed worden door zorgverzekeraars? Kijk op mijn website voor meer informatie.

Je bent van harte welkom! Jacky

Burg. Loeffplein 70 E-F Den Bosch | 06-18463434 info@jackybekers.nl | www.jackybekers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere