bruisende zaken

Voor sfeer, comfort, veiligheid en duurzaamheid

Voor sfeer, comfort, veiligheid en duurzaamheid

01-09-2019

Al bijna 40 jaar is het Rotterdamse bedrijf Bastasol Zonwering & Outdoor Living een pionier op het gebied van zonregulering. “Wij bedenken voor elke situatie een passende oplossing”, vertelt eigenaar Ron den Braber.

“Klanten moeten jarenlang zorgeloos plezier van de producten hebben”

Omschrijf jullie bedrijf eens “Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van zonwering, raamdecoratie en outdoor living. Eigenlijk alle benodigdheden voor een optimaal woon- en werkklimaat. Met onze producten kan tevens een forse energiebesparing worden gerealiseerd. Inmiddels is ook outdoor living niet meer weg te denken in ons bedrijf. Mensen willen meer en langer buiten zijn. Daarom vind je bij ons tuinkamers en flexibele terrasoverkappingen die beschermen tegen wind en regen, maar ook Italiaanse ligbedden en houtovens. Ten slotte verkopen we producten op het gebied van beveiliging, zoals rolluiken, schaarhekken en isolerende garagedeuren. Samengevat bieden wij sfeer, comfort, veiligheid en duurzaamheid.” Bieden jullie ook maatwerk? “Oplossingen op maat zijn bij ons standaard. Als het niet bestaat, maken we het. In onze werkplaats worden klussen voorbereid, producten aangepast en reparaties uitgevoerd. Onze service gaat heel ver. Klanten moeten jarenlang zorgeloos plezier van de producten hebben. Daarom besteden wij veel aandacht aan de montage en zijn we altijd aanspreekbaar.” Daar hangt vast ook een prijskaartje aan… “Op het moment dat je je profileert als een bedrijf met kwaliteitsproducten en een hoog serviceniveau denk je al gauw aan hoge prijzen, maar eigenlijk is het tegendeel waar. De beste oplossing is niet de duurste. Wij denken met de klant mee en hebben voor elk budget een oplossing. Dat laten we graag zien in onze showroom!”

Bastasol Zonwering & Outdoor Living Charloisse Lagedijk 563-565 | 3084 LC Rotterdam zonwering@bastasol.nl 010-4809220

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans