Column

Hoe kan water de gezondheid van mensen beïnvloeden?

Hoe kan water de gezondheid van mensen beïnvloeden?

01-11-2019

Regelmatig krijg ik de vraag: hoeveel moet ik drinken? Dan leg ik uit waarom de kwaliteit van het water eigenlijk nog belangrijker is. Zuiver en vitaal water is effectiever en daar heb je minder van nodig.

Voor een uitgebreide toelichting vraag je vrijblijvend en kosteloos de 7-delige emailcursus Gezond Water aan: www.nieuwwaterwinkel.nl/email-serie-gezond-water/

De kwaliteit van water wordt op onzichtbare wijze (op moleculair niveau) beïnvloed. De structurele ordening van de watermoleculen is van belang voor het gedrag van water, ook in ons lijf. De biologische opneembaarheid van water en het hydraterend vermogen kunnen wij beïnvloeden. Dat is goed nieuws, want vervuild water en ‘dood’ water (is energie-arm) werken niet goed genoeg voor ons.

Water heeft veel belangrijke functies te vervullen: alles in onze natuur is afhankelijk van hoe het water werkt. In de basis werkt het water reinigend en hydraterend. Hydratatie van alle cellen is essentieel in alle lichaamsprocessen en gezondheid.

Daarom is mijn advies: zuiver en revitaliseer je (drink) water zodat het energie brengt, je cellen diepgaand ontgift en je hele lijf optimaal hydrateert. En je merkt het: water van hoge kwaliteit drinkt gemakkelijker en je voelt je er direct beter bij!

Zuider Buiten Spaarne 76B 2012 AB Haarlem | 06-29572535 contact@nieuwwater.nl | www.nieuwwaterwinkel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans