bruisende zaken

Dé kapper en barber in Dordt

Dé kapper en barber in Dordt

01-12-2019

Alain Goethals doorvloog de kappersopleiding en was sinds 1998 geliefd als stagiaire en werknemer bij Rowes Barbers & Hairstylists. Dit bedrijf is al meer dan 28 jaar een begrip in Dordrecht, maar ook ver daarbuiten. In 2002 nam Alain de shop over om deze prachtige vorm van ambacht voort te zetten in een fris, nieuw jasje.

“Mensen komen vanuit het hele land voor de kwalitatieve ambacht die wij bieden”

Een geweldig team

In de shop staat een goed opgeleid team voor je klaar om te helpen bij jouw wensen. Nienke, de vrouw van Alain, is niet alleen onderdeel van dit team, maar ook specialist als het gaat om kleuren met de producten van milk_shake. Het team leidt ook andere kappers op en is vaak actief aanwezig op evenementen. Daaruit blijkt duidelijk hoe groot de passie is voor het vak.

De relaxte sfeer

Je bent dus verzekerd van fantastische kappers, maar hoe zit het met de sfeer? Ook die is heerlijk! Als je de shop binnen- stapt, zal je een knus gevoel ervaren. De kappers zijn al meer dan tien jaar samen en zien elkaar meer als familie dan als collega’s. Dit zorgt voor een huiselijk sfeer waarin ze je behandelen als een vriend of vriendin van de familie Rowes.

Veel te bieden

En als je dacht dat dit alles was, dan heb je het mis. Bij Rowes Barbers & Hairstylists worden authentieke producten gebruikt die goed zijn voor ieder haartype. Ook organiseert de shop wekelijks op vrijdag een mannenavond die te bezoeken is op afspraak. Al met al heeft de shop dus enorm veel te bieden voor jan en alleman! Dit alles is nog betaalbaar ook. Loop daarom zeker eens binnen om zonder afspraak te genieten van pure ambacht. Check de social media pagina’s voor nog meer informatie!

alain4rowes@gmail.com www.roweshaarmode.nl roweshaarmode rowes_barbers_hairstylists

Rowes Barbers & Hairstylists Ondernemers: Alain Goethals Brouwersdijk 235A, Dordrecht 078-6143939

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans