bruisende zaken

Strijdbaar op weg!

Strijdbaar op weg!

01-12-2019

FC Dordrecht moet weer de club van de Drechtsteden worden! Samen met de supportersvereniging, FC Dordrecht Amateurs en de jeugdopleiding moeten we kinderen de kans geven hun helden te zien en zelf hun dromen te verwezenlijken.

Het eerste moet presteren om daarbij een voorbeeldfunctie te vervullen en velen te boeien en te binden onder de vlag van FC Dordrecht! Een jaar geleden zei ik: “Binnen nu en vijf jaar zetten we iets heel nieuws neer. En daar werken wij met z’n allen heel hard aan, met ons hele team, en daar zijn we heel trots op! Als je nu kijkt zie je heel veel bedrijvigheid. We worden een echte club voor en door mensen,” dat zei ik met zeer grote stelligheid. Daar sta ik nog steeds achter, aldus algemeen directeur Hans de Zeeuw.

Er wordt heel hard gewerkt aan het professionaliseren van de club en de technische staf rondom alle spelers en rondom het eerste. In de structuur wordt constructief gewerkt en zijn we aan het aanpakken. Dat gaat resultaat opleveren. Er is veel kennis in de organisatie’. Met die kennis willen we meer structuur, meer prestatie. We gaan meer de straat op, naar scholen, naar de gemeenschap. Want het gaat erom wat we doen.

Ondanks het recent verkondigde standpunt van de gemeente willen we nog steeds betere faciliteiten voor bezoekers en liefst een nieuw stadion. We willen stappen maken, inventief zijn; ook met het budget. We willen transparant zijn voor onze achterban. We willen betrokken zijn met de maatschappij. Na een jaar is het tijd om daar meer structuur in te brengen. Dan volgen er meer inkomsten, kan er meer worden gedaan, maar het verwachtingspatroon moet passen bij de organisatie.

We gaan zorgen voor meer fun voor de supporters, voor betere spullen, voor meer genieten. Voor de mensen, want dat maakt FC Dordrecht zo mooi: het is nog één van de traditionele, oudere clubs. Bouwen kost tijd. Er is een jaar voorbij, waarin veel gerealiseerd is en ook niet. Maar we zijn wel een jaar dichterbij dat eindpunt, ‘op weg naar straks’ zal ik maar zeggen.”

FC Dordrecht | Krommedijk 210, Dordrecht | 078 613 00 00 | info@fcdordrecht.nl | www.fcdordrecht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans