bruisende zaken

Geniet van een  stralende glimlach

Geniet van een stralende glimlach

01-02-2020

Ben jij toe aan een kunstgebit dat volledig aan jouw wensen voldoet? Dan wordt het tijd dat je contact opneemt met Maurice van Tandprothetisch praktijk M. Durinck. Hij is dé expert voor het aanmeten en vervaardigen van protheses.

Maak een afspraak voor een stralende glimlach!

Of het nu gaat om een gedeeltelijke prothese, frameprothese, overkappings- prothese of een volledig kunstgebit, Maurice regelt het allemaal vol enthousiasme.

En hoe..! Wanneer je tanden neigt te verliezen doordat deze niet meer te redden zijn, zal je een eerste gebitsprothese nodig hebben. Nog voor de originele tanden of kiezen getrokken worden, kan maurice de prothese gaan vervaardigen. Zo zal je nooit zonder tanden rondlopen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je een nieuwe gebitsprothese nodig hebt. Wellicht ben je niet meer tevreden over het uiterlijk of is de prothese versleten. Daarom is het bij M. Durinck mogelijk om een gebit na te laten maken of juist te kiezen voor een geheel nieuwe uitstraling. Maurice heeft veel interesse in jou als klant en neemt graag ruim de tijd om tot een goed resultaat te komen. Hij bouwt graag een goede band met je op en is pas tevreden als ook jij dat volledig bent. Zelfs nadat het gebit klaar en geplaatst is, zal hij je nog uitnodigen voor een nacontrole. Tijdens deze afspraak heb je de gelegenheid om feedback te geven. Vervolgens kan Maurice aan de slag met passende verbeteringen, zodat jij snel kan wennen aan een prachtig gebit dat volledig naar wens is.

Je bent van harte welkom voor een afspraak bij praktijk M. Durinck, waarin jullie gezamenlijk kijken naar jouw vraagstukken en Maurice je uitgebreid advies geeft. Zijn aandacht gaat altijd uit naar jouw tevredenheid. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een telleurstelling. Hij gaat pas aan de slag met een definitief eindproduct als alles in de fases hiervoor naar wens is. Zo loop jij binnenkort weer vol vertrouwen rond met een prachtige glimlach!

M. Durinck Tandprotheticus | Singel 303a, Dordrecht | 078-2049059 | info@tppdurinck.nl | www.tppdurinck.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSBleek maakt niet schoon!
Bleek maakt niet schoon!
Drechtsteden Bruist

Schoonmaken met bacteriën!
Schoonmaken met bacteriën!
Drechtsteden Bruist


Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Drechtsteden Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Drechtsteden Bruist


Een nieuw begin
Een nieuw begin
Drechtsteden Bruist


Het verhaal van een klant
Het verhaal van een klant
Drechtsteden Bruist

Veroudering kan wachten
Veroudering kan wachten
Drechtsteden Bruist


Een verhaal uit de praktijk
Een verhaal uit de praktijk
Drechtsteden Bruist


Bruintje
Bruintje
Drechtsteden Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).