bruisende zaken

Verkeersschool Waardenburg

Verkeersschool Waardenburg

01-07-2020

“Bij ons kun je terecht voor auto- en motorrijles en ook voor het behalen van je aanhangerrijbewijs ben je bij ons aan het juiste adres. Een goed adres bovendien, want het slagingspercentage van onze rijschool ligt beduidend hoger dan het gemiddelde in de regio. Voor faalangst (ADD, ADHD, ODD) hebben we gespecialiseerde instructeurs. Met je pinpas betalen is mogelijk in onze auto. Neem eens een kijkje op onze website of informeer naar de mogelijkheden als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare rijschool, aangesloten bij de BOVAG voor dat extra stukje zekerheid.”

Al sinds 1954 een begrip in de regio!

Enkele reviews van onze leerlingen: Gilian uit Dordrecht Ervaring: Heb met behulp van rijschool Waardenburg in één keer mijn examen kunnen halen. Streng waar nodig en een goede begeleiding hebben hiertoe geleid. Door elke week een les in te plannen zakte niks weg en konden op een geleidelijke manier alle benodigde vaardigheden aangeleerd worden. Duidelijke instructeur die ook de achterliggende problemen achter persoonlijke knelpunten wist te ontdekken en hielp deze de das om te doen. Een zeer goede ervaring gehad met Waardenburg.

Gijs uit Dordrecht Ervaring: Zeer goede rijschool. Ik ben goed ondersteund in verband met mijn ADD wat ik erg belangrijk vind. Altijd eerlijk geweest tegenover me als bleek dat ik iets nog niet helemaal onder de knie had. Erg dankbaar voor Ingmar als instructeur en zijn advies.

Verkeersschool Waardenburg Pieter Zeemanweg 30W Dordrecht | 078-6215033 / 0 6-24575986 | www.rijschoolwaardenburg.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Advies voor  werk en inkomen
Advies voor werk en inkomen
Drechtsteden BruistBleek maakt niet schoon!
Bleek maakt niet schoon!
Drechtsteden Bruist

Schoonmaken met bacteriën!
Schoonmaken met bacteriën!
Drechtsteden Bruist


Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Drechtsteden Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Drechtsteden Bruist


Een nieuw begin
Een nieuw begin
Drechtsteden Bruist


Het verhaal van een klant
Het verhaal van een klant
Drechtsteden Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).