Column

Wij zijn schoonmakers  (en geen puinruimers)

Wij zijn schoonmakers (en geen puinruimers)

01-09-2020

Een positief boek over en voor de schoonmaker

De afgelopen drie jaar heb ik gewerkt aan de opvolger van mijn eerste boek ‘Welkom in de wereld die schoonmaak heet!’ Waar mijn vorige boek de wereld van de schoonmaak beschreef, is mijn nieuwe boek een boek geworden over en voor schoonmakers.

Samenvatting Nee, dit boek geeft je geen schoonmaaktips. Dit boek gaat over schoonmakers. In ‘Wij zijn schoonmakers (en geen opruimers)’ wordt ingegaan op de rol van de schoonmaker. Wie is de schoonmaker, wat mag je van de schoonmaker verwachten, wat mag de schoonmaker verwachten van de opdrachtgever en gebouwgebruikers en waarom maakt de schoonmaker schoon? Op al deze vragen ontvang je een antwoord, omlijst met diverse blogs en columns.

Genre: Maatschappij Illustraties: ja Omvang: 12,5 cm x 20 cm ISBN: 978-94-640-3342-7 Aantal pagina’s: 90 Prijs: € 16,99 incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België Mijn nieuwe boek is te bestellen in de webwinkel van www.boekscout.nl en bij je lokale boekhandel.

Na dertig jaar actief te zijn geweest in de facilitaire en schoonmaakbranche richtte Edgar van Engelen in 2012 Clear4Clean op. Clear4Clean staat voor ondersteuning van vakmanschap in de schoonmaakbranche.

 

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht 085-2080656 | info@clear4clean.nl www.opleiding-schoonmaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans