Column

Triggerpointmassage bij hoofdpijnklachten

Triggerpointmassage bij hoofdpijnklachten

01-09-2020

De hoofdpijn triggerpointmassage is een milde massage waarbij ontspanning van de spieren centraal staat. We zoeken samen naar de mogelijke oorzaken van je hoofdpijn en je krijgt tips om thuis de behandeling voort te zetten. Hoofdpijn en migraine komen ongelofelijk veel voor. Ook ikzelf ben hiermee bekend. Er is veel onderzoek gedaan naar en veel te lezen over de verschillende hoofdpijnen. Helaas blijken de oorzaken zeer uiteenlopend en de oplossingen vaak slechts een onderdrukking van de pijn. De meesten van ons kampen hierdoor met steeds terugkerende hoofdpijnklachten.

Over de relatie tussen triggerpoints in de spieren in relatie tot hoofdpijn is in de Nederlandse literatuur weinig te vinden. Toch weten we van een aantal spieren dat ze wel degelijk hoofdpijnen kunnen veroorzaken. Ontspanning van de spier kan alleen door deze te masseren.

Tijdens de triggerpointmassage lopen we in een vaste volgorde alle triggerpoints in de belangrijkste hoofdpijnspieren na. Je ontspant hiermee de spieren in het hele gebied. En we krijgen een beeld van de spieren die een grotere rol spelen bij jouw specifieke hoofdpijn doordat je zult voelen dat sommige triggerpoints een duidelijk herkenbare prikkel geven. Vanuit daar kunnen we de behandeling van specifieke spieren uitbreiden.

Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor massagetherapie, huidverbetering en schoonheidsbehandelingen in de regio Dordrecht.

Ons doel is voor onszelf en voor onze klanten een optimaal resultaat te boeken, of je nu gewoon gezellig voor de ontspanning komt of omdat je een therapeutische behandeling nodig hebt vanwege je klachten. Ook op het gebied van huidverbetering en schoonheid ben je bij ons aan het juiste adres. Wij dragen graag bij aan jouw kwaliteit van leven! Maak geheel vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op om je te laten informeren. Wij zijn je graag van dienst.

Van der Linden Body & Mind Wellness Hildy van der Linden Johan de Wittstraat 160B, Dordrecht 078 61 780 29 / 06 414 886 96 info@body-mind-wellness.nl www.body-mind-wellness.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans