Adverteren werkt!

bruisende zaken

Onthul jouw natuurlijke schoonheid

Onthul jouw natuurlijke schoonheid

01-10-2020

Jarenlang werkte Anne-Elise in de zorg. Toen ze moeder werd, besloot ze bij haar man in de zaak te gaan werken. Hierdoor ontdekte ze dat ze ondernemen leuk vindt, maar ze miste het contact met mensen. Na een omscholing begon ze afgelopen september met Sense of Beautysalon. En met succes, want in korte tijd hielp ze al vele tevreden klanten.

“Ik help mensen aan een natuurlijke, mooie uitstraling”

 

Unieke combinatie

Sense of Beautysalon is hét adres in Dordrecht als het gaat om waxen, hyaluronpen fillers en tandenbleken. Met deze combinatie aan behandelingen heeft Anne-Elise een uniek concept. “Mensen kunnen bij een hyaluronpen fillers behandeling bijvoorbeeld meteen hun tanden laten bleken. Dat slaat goed aan!”

Zo comfortabel mogelijk

Hyaluronpen fillers worden zonder naald aangebracht en zijn daarom ideaal voor mensen die bang zijn voor naalden. Anne-Elise werkt met A-merk fillers die een Europees keurmerk hebben. De behandeling is pijnloos en levert direct resultaat op. Deze resultaten blijven vervolgens maandenlang mooi. Anne-Elise vertelt: “Mensen worden heel blij van de hyaluronpen fillers.” Ook bij het tandenbleken staat comfort hoog in het vaandel. Anne-Elise werkt niet met een oncomfortabele mondspreider, maar met een bitje in combinatie met speciale gel en een lamp. Na de behandeling zijn je tanden direct witter. Als aanvulling kun je in de salon coaltandpasta kopen om het resultaat te onderhouden.

Bij het waxen werkt Anne-Elise met het merk Lycon. Dit merk staat wereldwijd hoog aangeschreven en is de crème de la crème onder ontharingswaxen. Waxen is al mogelijk vanaf 1 millimeter.

Kom heerlijk tot rust

Een bezoek aan Sense of Beautysalon betekent heerlijk ontspannen. De behandelingen zijn in een rustige omgeving. Anne-Elise plant haar afspraken ruim in. Hierdoor neemt ze écht de tijd voor je en hoef je nooit lang te wachten. De salon is niet alleen overdag, maar ook ’s avonds geopend.

Bel of app naar 0654335853 en maak direct een afspraak!

 

Sense of Beautysalon | Eigenaresse: Anne-Elise | Eikenlaan 96, Dordrecht | 0654335853 senseofbeautysalon078@gmail.com | www.senseofbeautysalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

De echte schoonmaker!
De echte schoonmaker!
Drechtsteden Bruist

Hoe gaat 't?
Hoe gaat 't?
Drechtsteden Bruist

Wij kalmeren je zenuwstelsel
Wij kalmeren je zenuwstelsel
Drechtsteden Bruist


Advies voor  werk en inkomen
Advies voor werk en inkomen
Drechtsteden BruistBleek maakt niet schoon!
Bleek maakt niet schoon!
Drechtsteden Bruist

Schoonmaken met bacteriën!
Schoonmaken met bacteriën!
Drechtsteden Bruist


Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Drechtsteden Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Drechtsteden Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).