Column

Blijvende klachten na een burn-out

Blijvende klachten na een burn-out

01-10-2020

Ruim drie jaar geleden kreeg ik een burn-out. In principe zouden de klachten die zich daarbij voordeden inmiddels wel een stuk minder moeten zijn, maar ik bleef maar last houden van veel spierspanningen in mijn lichaam. Spierspanning in mijn schouders, armen, benen, handen en kaak. Verder last van vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid.

Een collega vertelde mij dat ze begonnen was met Body Stress Release en gaf me wat algemene informatie. Ik werd nieuwsgierig en ging er meer over lezen op het internet. Als snel besloot ik om het te proberen met het idee ‘baat het niet dan schaadt het niet’. Ik zocht op internet naar een praktijk in Dordrecht en zo kwam ik uit bij Didi.

Bij mijn eerste afspraak met Didi vertelde ze me hoe Body Stress Release werkt en stelde ze me op mijn gemak. Direct na de eerste behandeling voelde ik al verlichting in mijn schouders en nam mijn hoofdpijn af. Na een aantal keer merkte ik dat de spierspanning in mijn handen en benen verdween. Mijn energie werd veel beter. De eerste paar keer kreeg ik wel last van allerlei oude kwaaltjes. Ik merkte echter wel dat er iets in mijn lichaam veranderde en ging daarom door met de behandelingen.

Inmiddels heb ik zeven sessies achter de rug en voel ik me stukken beter. Bijna alle spierspanning in mijn lichaam is nu weg en ik voel me energieker. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik zet door, omdat ik geniet van de ontspannende behandelingen en omdat ik merk dat het elke keer een beetje beter gaat.

Ik beveel Didi bij iedereen aan. Ze is vriendelijk, rustgevend en professioneel. Ik ga graag naar haar toe.

Didi Visscher Van Neurenburgpad 2a, Dordrecht 06-51473172 www.bsrdidivisscher.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV