Column

Wij kalmeren je zenuwstelsel

Wij kalmeren je zenuwstelsel

01-10-2020

Massage voor beter slapen Vind je het lastig om in slaap te komen? Word je vaak wakker gedurende de nacht? Krijg je je hoofd niet uit waardoor automatisch je lichaam niet tot rust komt? Laat ons je helpen door je zenuwstelsel in een ontspannen stand te zetten en je hoofd leger te maken. Wij verbinden tijdens deze massage hoofd, hart en lichaam.

Je vindt het bij Van der Linden Body & Wellness!

De parasympathicus (het rempedaal en de ‘acculader’ van je lichaam) is de tegenspeler van de sympathicus en is verantwoordelijk voor herstel, reparatie, opbouw en rust. Als de parasympathicus actief is, daalt je hartslag, daalt je bloeddruk en krijgen je spieren en organen voldoende bloed en zuurstof. Dit deel van het zenuwstelsel zorgt voor regeneratie, lichamelijke ontspanning en reparatieprocessen. Het sleutelwoord voor de parasympaticus is: HERSTEL. Door voldoende aandacht te geven aan de parasymphaticus zul je sneller en gemakkelijker in slaap vallen en doorslapen Tijdens deze massage gebruiken we de etherische olie ‘drops of stars’ en de edelsteen celestien voor lekker slapen.

Drops of Stars: • Helpt beter te slapen • Vermindert angst en paniek • Helpt je om helder te dromen • Ook geschikt voor kinderen! • Brengt licht in al je chakra’s

Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor massagetherapie, huidverbetering en schoonheidsbehandelingen in de regio Dordrecht.

Ons doel is voor onszelf en voor onze klanten een optimaal resultaat te boeken, of je nu gewoon gezellig voor de ontspanning komt of omdat je een therapeutische behandeling nodig hebt vanwege je klachten. Ook op het gebied van huidverbetering en schoonheid ben je bij ons aan het juiste adres. Wij dragen graag bij aan jouw kwaliteit van leven! Maak geheel vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op om je te laten informeren. Wij zijn je graag van dienst.

Van der Linden Body & Mind Wellness Hildy van der Linden Johan de Wittstraat 160B, Dordrecht 078 61 780 29 / 06 414 886 96 info@body-mind-wellness.nl www.body-mind-wellness.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV