Adverteren werkt!

bruisende zaken

Voor de tuin van je dromen

Voor de tuin van je dromen

01-10-2020

Gerard van Holstein heeft als tuinontwerper ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van particuliere en bedrijfstuinen. De door hem ontworpen tuinen laten een veelvoud aan stijlen zien: modern, parkachtig en landschappelijk. Met het gemeenschappelijke kenmerk dat ze altijd direct na aanleg een volwassen resultaat hebben. Daarbij moet een goed tuinontwerp de juiste verhoudingen hebben in combinatie met de wensen van de klant.

Tuinontwerp

Voor de juiste balans in een tuin is een goed tuinontwerp onontbeerlijk. De tuin moet een plek zijn waar u zich thuisvoelt en die in harmonie is met uw omgeving. Het tuinontwerp stemmen we af op uw ideeën en persoonlijke wensen. Ongeacht de gekozen stijl zorgt een duidelijke lijnvoering in het tuinontwerp ervoor dat deze sterk naar voren komt. Dieptewerking zorgt voor spanning in de tuin en dat uw tuin niet in een keer te overzien is.

Sierbestrating, bouwkundige elementen (bv. vijveraanleg en niveaus) en beplanting moeten op elkaar afgestemd worden.

Tuinaanleg

We verzorgen de tuinaanleg van particuliere en bedrijfstuinen, waarbij u tuinontwerp en tuinaanleg onder een dak vindt. Met onze werkwijze bent u ervan verzekerd dat we van begin tot het eind betrokken zijn bij de aanleg van uw tuin.

Materialen die we gebruiken zijn steeds van optimale kwaliteit en wij staan borg voor het vakkundig gebruik hiervan. Ook houden we rekening met de goede verhoudingen en afmetingen in de tuin zoals vijveraanleg, sierbestrating en beplanting.

Tuinonderhoud

Professioneel tuinonderhoud en begeleiding is een garantie voor een duurzame ontwikkeling van uw aangelegde tuin. Ook is het mogelijk om een bestaande tuin deels te renoveren en te onderhouden. Vormsnoei van heesters en bomen, bemesten en het toepassen van selectieve onkruidbestrijding.

We voeren ook onderhouds-werkzaamheden uit voor particuliere en bedrijfstuinen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op!

Sluisweg 49, Dordrecht | 06 28 575 182 | 078 613 36 04 | info@vanholsteinhoveniers.nl | www.vanholsteinhoveniers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

De echte schoonmaker!
De echte schoonmaker!
Drechtsteden Bruist

Hoe gaat 't?
Hoe gaat 't?
Drechtsteden Bruist

Wij kalmeren je zenuwstelsel
Wij kalmeren je zenuwstelsel
Drechtsteden Bruist


Advies voor  werk en inkomen
Advies voor werk en inkomen
Drechtsteden BruistBleek maakt niet schoon!
Bleek maakt niet schoon!
Drechtsteden Bruist

Schoonmaken met bacteriën!
Schoonmaken met bacteriën!
Drechtsteden Bruist


Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Drechtsteden Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Drechtsteden Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).