Column

De echte schoonmaker!

De echte schoonmaker!

01-10-2020

De echte schoonmaker is een dienstverlener pur sang. De schoonmaker heeft oog voor details. Uw kantoor, kantine, werkplaats, lokaal enzovoorts is bij de echte schoonmaker in goede handen.

Na dertig jaar actief te zijn geweest in de facilitaire en schoonmaakbranche richtte Edgar van Engelen in 2012 Clear4Clean op. Clear4Clean staat voor ondersteuning van vakmanschap in de schoonmaakbranche.Waar vindt u een echte schoonmaker? U kan aan uw buurvrouw vragen of zij uw kantoor kan schoonmaken. Ze mag haar eigen spullen kopen in de supermarkt en kan aan de slag want ‘schoonmaken kan iedereen’. Uw kantoor kan dan schoon ogen, maar zal niet schoon zijn.

De echte schoonmaker vindt u bij uw lokale, regionale of landelijke schoonmaakbedrijf. Zij zorgen dat met de juiste middelen uw kantoor wordt gereinigd (zonder dat het de afwerkmaterialen beschadigt en het milieu belast). De echte schoonmaker is opgeleid. De echte schoonmaker zet net dat stapje meer en zorgt dat uw kantoor is opgeruimd, vrij van vuil en stof, maar ook net de finishing touch als het recht leggen van pennen of telefoon. De werkgever van de echte schoonmaker kan ook advies geven hoe verschillende afwerkmaterialen gereinigd kunnen worden of hoe de uitstraling van uw kantoor geoptimaliseerd kan worden door de juiste schoonmaak.

Wilt u meer weten over de echte schoonmaker? Neem gerust contact met ons op.

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht 085-2080656 | info@clear4clean.nl www.opleiding-schoonmaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans