Adverteren werkt!

bruisende zaken

Veel meer dan alleen noten!

Veel meer dan alleen noten!

01-11-2020

Al vanaf zijn dertiende ging Glenn Laarman met zijn vader mee naar de markten die hij bezocht met zijn notenkraam Harry’s Notenbar. Daar kreeg hij de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten. “De vrijheid, de afwisseling in het werk, de gezelligheid met onze klanten én de marktcollega’s… Na bijna dertig jaar verveelt het nog steeds niet.”

‘Er is altijd tijd voor een praatje’

In die jaren is wel het nodige veranderd. “Vroeger stonden we op meer markten, tegenwoordig zijn we met ons team te vinden op zeven markten. Niet alleen in de regio Dordrecht, maar bijvoorbeeld ook in Zaltbommel en Heemstede.”

Van noten tot reformproducten

“Het assortiment is eveneens aanzienlijk uitgebreid in de loop der tijd. We hebben alle mogelijke ter plekke vers gebrande noten, cashew, pistache, macademia, amandelen, pinda’s en nog veel meer. Voor het weekend hebben we smakelijke kruidige mixen. Daarnaast zijn er gedroogde zuidvruchten en ook rijstcrackers en de Japanse mix ontbreken niet. Verder zijn granen, zaden en reformproducten steeds populairder geworden, alles wat je nodig hebt voor een goed ontbijt. En natuurlijk superfood als bessen en kersen. Daarmee bieden we voor ieder wat wils, of je nu heel bewust op zoek bent naar een gezond tussendoortje of gewoon iets lekkers wilt.”

Persoonlijk

“De smaak van vers gebrande noten is niet te vergelijken met die van nootjes die je koopt in de supermarkt. Ons team kan je ook adviseren. Wil je iets nieuws proberen? Dan kun je bij onze kraam gewoon proeven voordat je iets koopt. En er is altijd tijd voor een praatje. De meerderheid van onze klanten komt al jaren bijna wekelijks bij ons langs. Daardoor kennen we de mensen persoonlijk, dat maakt het extra leuk.” Kom vooral een keer langs op een van onze markten! Zie www.harrys-notenbar.nl voor de locaties of bestel via onze webshop.

www.harrys-notenbar.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Ga scherp op weg
Ga scherp op weg
Drechtsteden Bruist

Echtgenieten
Echtgenieten
Drechtsteden Bruist


Foutparkeren
Foutparkeren
Drechtsteden Bruist

Keuze, keuze, keuze...
Keuze, keuze, keuze...
Drechtsteden Bruist

De echte schoonmaker!
De echte schoonmaker!
Drechtsteden Bruist

Hoe gaat 't?
Hoe gaat 't?
Drechtsteden Bruist

Wij kalmeren je zenuwstelsel
Wij kalmeren je zenuwstelsel
Drechtsteden Bruist


Advies voor  werk en inkomen
Advies voor werk en inkomen
Drechtsteden BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).