Adverteren werkt!

bruisende zaken

Voor een waardig en respectvol afscheid van je huisdier

Voor een waardig en respectvol afscheid van je huisdier

01-11-2020

In oktober 2014 openden Paula en Rob Veenvliet, beiden grote dierenliefhebbers, de deuren van Huisdieren Crematorium Drechtsteden. Ze hadden zelf vervelende ervaringen gehad bij de crematie van hun hond en waren vooral gedreven om het anders te doen. “Veel mensen zien hun huisdier als een volwaardig gezinslid, daar moet je zorgvuldig mee omgaan.”

‘We willen vooral vertrouwen bieden’

“Wij halen je huisdier desgewenst op bij jou thuis of bij de dierenarts”, vertelt Paula. “Je kunt hem ook zelf brengen. Er wordt wel eens anders beweerd, maar jij, niet je dierenarts, bepaalt waar je je huisdier wilt laten cremeren.” Cremeren gebeurt collectief of individueel. “Wilt u erbij zijn? Kijk dan op de website wat de mogelijkheden zijn. De as kun je mee naar huis nemen in een urn danwel as-sieraad of uitstrooien op een toepasselijke locatie. Wat je ook doet, het gaat erom dat jij met een goed gevoel terugkijkt op het hele gebeuren zodat je het een plekje kunt geven.”

Met zorg en liefde

“We doen alles met zorg en liefde. Ons crematorium beschikt over twee afscheidskamers waar je in alle rust afscheid kunt nemen van je geliefde vriend. We werken bewust alleen op afspraak zodat we je de tijd en aandacht kunnen geven die je verdient. Soms is er zo veel verdriet dat wij ook een traantje weg moeten pinken. En als je dan later ziet hoe dankbaar mensen zijn… daar doen we het voor!”

Voor iedereen

Anno 2020 zijn Paula en Rob ook dealer van crematieovens en hebben ze een groothandel in urnen. “Het steekt ons dat de prijzen in de uitvaartbranche vaak onnodig hoog zijn. Om die reden hebben we ook een crematie spaarplan opgezet, waarbij je maandelijks een bedrag stort zodat alles straks goed is geregeld. Iedereen moet zijn huisdier een waardig en respectvol afscheid kunnen geven.”

Lorentzweg 1, Alblasserdam | 078-6458122 | info@crematiehuisdier.nl | www.crematiehuisdier.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Ga scherp op weg
Ga scherp op weg
Drechtsteden Bruist

Echtgenieten
Echtgenieten
Drechtsteden Bruist


Foutparkeren
Foutparkeren
Drechtsteden Bruist

Keuze, keuze, keuze...
Keuze, keuze, keuze...
Drechtsteden Bruist

De echte schoonmaker!
De echte schoonmaker!
Drechtsteden Bruist

Hoe gaat 't?
Hoe gaat 't?
Drechtsteden Bruist

Wij kalmeren je zenuwstelsel
Wij kalmeren je zenuwstelsel
Drechtsteden Bruist


Advies voor  werk en inkomen
Advies voor werk en inkomen
Drechtsteden BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).