Adverteren werkt!

bruisende zaken

Uw specialist voor  storingen en onderhoud

Uw specialist voor storingen en onderhoud

01-11-2020

Met meer dan 22 jaar ervaring in de branche, als eerste autotechnicus, apk-keurmeester, leermeester en diagnosetechnicus, is Matthijs van Driel een deskundig en betrouwbaar partner. Samen met Gert-Jan, Yorick en Corstiaan vormt Matthijs een hecht team. Het team levert topkwaliteit voor alle merken en alle typen auto’s en bedrijfsauto’s, tegen een scherpe prijs.

“Centraal in onze dienstverlening staat altijd de klant, diens behoefte en verwachting”

Autoservice Matthijs van Driel is gespecialiseerd in de Volkswagen Audi Groep (VAG). Een speciali-satie waar rijders van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda extra van profiteren.

“Centraal in onze dienstverlening staat altijd de klant, diens behoefte en diens verwachting. En die laatste overtreffen wij graag”, aldus Matthijs van Driel. “Onze missie is om klanten op alle facetten van auto-onderhoud, -reparatie en -service te ontzorgen.” Wij kenmerken ons onder andere door out of the box te denken wij onderscheiden ons dan ook niet alleen door onderhoud, reparaties of apk’s uit te voeren, maar wij doen ook motorrevisies, ver-snellingsbakrevisies en andere ingewikkelde klussen waar de doorsnee universele garage zijn handen niet aan wil of durft te branden.

Sinds begin juni 2020 hebben wij een nieuwe occasionhal, hier staan momenteel meerdere occasions in de verkoop. Al onze occasions krijgen vooraf een technische inspectie op eventuele mankementen en indien noodzakelijk wordt hier gelijk actie op ondernomen. Zodoende doen wij er alles aan om betrouwbare occasions op de markt te zetten.

Grotenoord 37, 3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht | 078-7200 880 | info@autoservicematthijsvandriel.nl Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur | www.autoservicematthijsvandriel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Ga scherp op weg
Ga scherp op weg
Drechtsteden Bruist

Echtgenieten
Echtgenieten
Drechtsteden Bruist


Foutparkeren
Foutparkeren
Drechtsteden Bruist

Keuze, keuze, keuze...
Keuze, keuze, keuze...
Drechtsteden Bruist

De echte schoonmaker!
De echte schoonmaker!
Drechtsteden Bruist

Hoe gaat 't?
Hoe gaat 't?
Drechtsteden Bruist

Wij kalmeren je zenuwstelsel
Wij kalmeren je zenuwstelsel
Drechtsteden Bruist


Advies voor  werk en inkomen
Advies voor werk en inkomen
Drechtsteden BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).