Column

Wij verbinden hoofd, hart en huid

Wij verbinden hoofd, hart en huid

01-12-2020

In 2006 besloot Hildy een carriereswitch te maken en haar eigen massagepraktijk te beginnen. Wat begon met één massagetafel aan huis, groeide al snel uit tot een mooie praktijk. Slechts drie jaar later verhuisde Hildy met haar bedrijf naar het huidige pand in het centrum van Dordrecht. Vandaag de dag heeft Van der Linden Body & Mind Wellness drie verdiepingen in het pand en werkt Hildy met een team van vier specialistes.

“Laat het leven ook eens van jou genieten”

Een betere kwaliteit van leven Jezelf regelmatig laten masseren verbetert jouw kwaliteit van leven aanzienlijk. Tijdens een massage bij Van der Linden Body & Mind laat je de stress van de buitenwereld even los en kom je helemaal tot rust. Zowel mentaal als fysiek word je helemaal ontspannen. En dat is belangrijk, omdat je lichaam onderhoud nodig heeft.

Meer dan een ontspanningsmassage Je kunt bij Van der Linden Body & Mind Wellness terecht voor diverse massages. Naast een heerlijke ontspanningsmassage, ben je er ook aan het juiste adres voor professionele massagetherapie. Dit kan wonderen doen bij klachten aan de spieren, bijvoorbeeld bij pijn in de nek en schouders. Ook kan massagetherapie helpen om hoofdpijnklachten te verminderen.

Een volledig arrangement Bij Van der Linden Body & Mind Wellness vind je alles onder één dak om volledig tot rust te komen. Combineer je ontspannings- of therapeutische massage bijvoorbeeld met een schoonheidsbehandeling. Of geef je voeten de aandacht die ze verdienen met een pedicurebehandeling. Combineer een aantal losse behandelingen of kies voor een van de verschillende arrangementen.

Samen genieten Wil jij samen met je partner, moeder, zus of vriendin genieten van een heerlijke massage? Ook dat kan bij Van der Linden Body & Mind Wellness. Deze duo massage vindt plaats in één ruimte en je krijgt allebei je eigen behandelaar. Na de massage geniet je samen nog gezellig van een kop koffie of thee in de loungeruimte. Zo beleef je samen een fijn en ontspannend moment.Ruim de tijd Wat zo bijzonder is aan Van der Linden Body & Mind Wellness, vertelt Hildy, is dat het heel persoonlijk is. Mensen voelen zich er thuis. Er wordt ruim de tijd voor je genomen. Een massage begint met een korte intake en na afloop krijg je de tijd om bij te komen en nog even rustig een kopje koffie of thee te drinken. Er zijn drie verdiepingen en meerdere behandelruimtes en wachtruimtes. Hierdoor is er veel privacy. De behandeling draait helemaal om jou.

Een leuk kerstcadeautje Zoek jij nog iets leuks om met de feestdagen te geven? Wat dacht je van een cadeaubon voor een rustgevende massage of een compleet ontspanningsarrangement! Bij Van der Linden Body & Mind Wellness wordt de cadeaubon chique verpakt en binnen een straal van tien kilometer zelfs thuisbezorgd. Of wat dacht je van een heerlijke massageolie als cadeau? Ook hiervoor ga je naar de praktijk van Hildy.

Boek nu jouw ontspannings- of therapeutische massage!

“Wij helpen mensen om hun leven een beetje leuker te maken”

Van der Linden Body & Mind Wellness | Hildy van der Linden Johan de Wittstraat 160B, Dordrecht | 078 61 780 29 / 06 414 886 96 info@body-mind-wellness.nl | www.body-mind-wellness.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans