column

Echtgenieten

Echtgenieten

01-12-2020

We zijn vaker thuis, of we het nu leuk vinden of niet. Het brengt me op Boer zoekt vrouw. Wat was het succes? De romantiek van het boerenleven? De nostalgie van de hooizolder? De weidsheid van het land of de hoeveelheid pk´s van de tractor?

De flirt- en aftastperiode beantwoordde ongetwijfeld aan heimelijke hunkeringen. Gezien de giga-kijkcijfers wordt het tijd een nieuwe variant te bedenken voor stellen die al jaren met elkaar optrekken. Het lijkt mij van landsbelang dat een format wordt gelanceerd onder de titel: Echtgenieten voor echtgenoten. Wie al heeft wat de boer zoekt, vergeet vaak wat ooit het vuur aanwakkerde. Maar… je moet er toch niet aan denken dat huwelijk gaat rijmen op gruwelijk. Of verrukkulluk op verschrukkulluk. Want wat zie je in een relatie vaak gebeuren? Hij: ‘Ik hou van je zoals je bent.’ Zij: ‘Ik ook van jou.’ En vervolgens gaan ze aan de slag om elkaar te veranderen. In dit programma ga je op bezoek bij je geliefde in je eigen huis. Je komt thuis bij jezelf. Zo vertrouwd en zo anders. Mijn toekomstige zondagavond hit doet je beseffen wat je (al) in huis hebt.

BERT DEN BOER senior adviseur, trainer, coach ofwel: procesbegeleider info@bbdb.info www.voorstraat125.nl/bbdb Colomnist voor

Alles over Dordrecht www.dordrecht.net

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans