Column

Ga scherp op weg

Ga scherp op weg

01-12-2020

Voor mensen achter het stuur is de herfst het jaargetijde met de meeste verrassingen: gladheid, laagstaande zon, regen, wind en meer kans op files. Bovendien is het later licht en vroeger donker. Alle reden dus om juist in het najaar extra scherp en alert op weg te gaan. Wil je scherp en goed voorbereid op weg, houd je dan aan de volgende regels.

Met meer dan 22 jaar ervaring in de branche, als eerste autotechnicus, apk-keurmeester, leermeester en diagnosetechnicus, is Matthijs van Driel een deskundig en betrouwbaar partner. Samen met Gert-Jan, Yorick en Corstiaan vormt Matthijs een hecht team. Het team levert topkwaliteit voor alle merken en alle typen auto’s en bedrijfsauto’s, tegen een scherpe prijs. Zorg voor een goed werkende wis/was installatie, dus voldoende ruitensproeiervloeistof in het reservoir en goed werkende ruitenwissers.

Zorg voor schone, goed werkende en goed afgestelde koplampen.

Gebruik je verlichting ook bij laagstaande zon. Tegenliggers die in de zon kijken zien je dan beter.

Zorg voor banden met een goed profiel, bij voorkeur winterbanden of vier seizoensbanden.

Laat je niet verrassen door een lege accu. Slechte accu’s gaan vaak bij de eerste koude nachten voor problemen zorgen. Maak daarom een afspraak voor een wintercheck of rijd langs om de accu te laten controleren.

Houd voldoende afstand (twee seconden) om goed zicht op de verkeerssituatie te houden met een glad wegdek in de herfst is de remweg langer.

Grotenoord 37, 3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht | Maandag t/m vrijdag: //08.00 " target="_blank">08.00 - 17.00 uur 078-7200 880 | info@autoservicematthijsvandriel.nl | www.autoservicematthijsvandriel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans