column

Stoomreiniging,  een ondersteuning op  de dagelijkse reiniging!

Stoomreiniging, een ondersteuning op de dagelijkse reiniging!

01-01-2021

Stoomreinigen als toepassing voor dagelijkse schoonmaak is misschien wat te vergaand. Dagelijks je vloer stoomzuigen is mogelijk, maar is het ook gewenst? Dat is afhankelijk van uw organisatie. Stomen als een ondersteunende schoonmaaktechniek is zeker een toegevoegde waarde. Door regelmatig met stoom te reinigen verwijder je vuil van plaatsen waar je met een reguliere schoonmaakhandeling niet bij komt. Daarnaast als je de combinatie van stoomzuigen toepast is de gereinigde oppervalk nagenoeg droog.

Na dertig jaar actief te zijn geweest in de facilitaire en schoonmaakbranche richtte Edgar van Engelen in 2012 Clear4Clean op. Clear4Clean staat voor ondersteuning van vakmanschap in de schoonmaakbranche.Bij het regelmatig inzetten van de stoomtechniek draag je zorg dat vervuiling op lastige plaatsen goed verwijderd worden en geen (stank) overlast veroorzaken. Stoomreiniging is toepasbaar op alle oppervlakte die waterbesten-dig zijn.

Clear4Clean verzorgt in samenwerking met Knol Cleaning Solutions trainingen met stoomzuigers. Trainingen worden op maat gegeven. Trainingen variëren van stomen in keukens tot stoomreiniging in sanitair. Van stoomreiniging van stoelbekleding tot stoomzuigen van tapijt.

Stomen of niet stomen? Vraag vrijblijvend advies of een demonstratie aan. Wij geven u hierbij advies op maat. Zoals gezegd werken wij samen Knol Cleaning Solutions.

De (wereldwijde) leverancier van stoomreinigers uit onze eigen regio. Stoomreinigen is een reinigingstechniek die zowel zonder als met een reinigingsmiddel toegepast kan worden (afhankelijk van de vervuiling).

Wilt u meer weten over stoomreiniging, neem gerust contact met ons op.

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht 085-2080656 | info@clear4clean.nl www.opleiding-schoonmaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans