column

Winterbanden: wel of niet?

Winterbanden: wel of niet?

01-01-2021

Steeds meer landen kennen verkeersregels over het gebruik van winterbanden. Sommige landen hebben een vaste periode waarin winterbanden verplicht zijn, in andere landen hangt het af van het winterse weer. Dan moet je dus in ieder geval bij sneeuw, ijs of gladheid op winterbanden rijden.

Wij wensen iedereen een gezond 2021!

De winterband is ook in Nederland met zijn relatief zachte winters en vlakke wegen de veiligste band. De ANWB adviseert ze dan ook voor automobilisten die iedere dag op hun auto moeten kunnen vertrouwen en voor wie met de auto op wintersport gaat.

Sommige automobilisten overwegen slechts twee winterbanden te nemen voor de aangedreven wielen of twee vier seizoensbanden. Dit is ronduit onveilig. Twee sets verschillende banden met verschillende eigenschappen (wrijvingscoëfficiënt op één auto leveren onvoorspelbaar rijgedrag op.


Met meer dan 22 jaar ervaring in de branche, als eerste autotechnicus, apk-keurmeester, leermeester en diagnosetechnicus, is Matthijs van Driel een deskundig en betrouwbaar partner. Samen met Gert-Jan, Yorick en Corstiaan vormt Matthijs een hecht team. Het team levert topkwaliteit voor alle merken en alle typen auto’s en bedrijfsauto’s, tegen een scherpe prijs. Meestal in combinatie met andere winteruitrusting, zoals voldoende antivries-ruitensproeiervloeistof en goede ruitenwissers.

Grotenoord 37, 3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht | Maandag t/m vrijdag: //08.00 " target="_blank">08.00 - 17.00 uur 078-7200 880 | info@autoservicematthijsvandriel.nl | www.autoservicematthijsvandriel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans