Adverteren werkt!

column

Alles onder één dak

Alles onder één dak

01-12-2021

Ben jij eraan toe om even heerlijk te worden verwend en stralend de deur weer uit te lopen? Bij Unique Nails and Beauty vind je vrijwel alles gericht op beauty onder één dak.

Wat is de BIAB-behandeling?

De BIAB is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels.  Door de flexibiliteit van het product kan de natuurlijke nagel bewegen. Doordat het de fantastische combinatie heeft van én flexibiliteit én sterkte kan je heel mooie, slanke en dunne kunstnagels opbouwen zonder te veel dikte te creëren.

Daarnaast hebben we gemerkt dat BIAB effectief zorgt voor gezondere en mooiere natuurlijke nagels. Deze behandeling is heel erg geschikt voor dunne en broze nagels en vooral ideaal voor de nagelbijter. De BIAB heeft veel verschillende natuurlijke kleuren en er hoeft dus niet per se een Gelcolor overheen. Bij de BIAB-behandeling wordt een mini manicure uitgevoerd (naar achteren duwen van de nagelriemen). De nagels worden netjes in vorm gevijld.

Hierna wordt de BIAB en eventueel Gelcolor van OPI aangebracht.

We eindigen de behandeling met een nagelriemolie en handcrème.

Bij ons vind je vrijwel alles gericht op beauty onder één dak. Zo kun je bij Unique Nails and Beauty terecht voor (medische) pedicure, cosmetische voetverzorging, nagelstyling, wimperextensions en diverse (gezichts)behandelingen door onze schoonheidsspecialist. Het is dus mogelijk om diverse behandelingen met elkaar te combineren en er zo een heerlijk ontspannen uitje van te maken. Zelfs duobehandelingen zijn bij ons mogelijk. Tot ziens!

Eigenaren: Simone en Mariëlle Koningslaan 197, Rotterdam 010-8208565 www.uniquestyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).