bruisende zaken

Dé indoor hondenschool van Rotterdam

Dé indoor hondenschool van Rotterdam

01-05-2022

Hondeneigenaren in regio Rotterdam opgelet: ben jij op zoek naar een hondenschool waar een goede relatie tussen hond en eigenaar voorop staat? En waar ze er op persoonlijke en laagdrempelige wijze alles aan doen om het beste uit jouw hond naar boven te halen? Bij Hond op School moet je zijn!

Eigenaren Danielle en Dennis zijn trots op wat ze in de afgelopen zes jaar al met Hond op School hebben bereikt. “Ik liep al jaren met het idee van een eigen hondenschool”, vertelt Danielle. “Een unieke hondenschool welteverstaan, waar op een andere manier wordt lesgegeven dan bij de meeste andere hondenscholen.” Omdat zoiets opzetten en runnen behoorlijk wat werk is, zocht Danielle een collega om het samen mee te doen. Die vond ze in haar goede vriend Dennis. “Sinds 2016 runnen wij samen Hond op School, een unieke hondenschool doordat we al onze lessen in een overdekte trainingshal geven en door onze persoonlijke aandacht, de kleine groepen en de aanwezigheid van gediplomeerde instructeurs.”

Inzicht in gedrag

Wat voor hond je ook hebt en of het nu een pup is of een wat ouder dier, maakt bij Hond op School niet uit. “Ons cursusaanbod biedt lessen voor elke hond. In principe in groepsverband, maar ook één-op-één lessen behoren tot de mogelijkheid als dat beter bij jou en/of je hond past. Het belangrijkste is dat we jou inzicht geven in het gedrag van je hond en een training bieden die daarop aansluit. Geen lange lessen, maar bewust korter en meerdere keren per week om zo snel mogelijk goede resultaten te kunnen boeken.” Binnenkort starten ze bovendien met een online academy om nog meer mensen en hun honden te kunnen helpen.

Naast Hond op School runnen Danielle en Dennis samen ook WOEFERS, een webwinkel met de mooiste en leukste hondenartikelen waar jij en je hond echt heel blij van worden. Uiteraard zijn deze artikelen ook in de hondenschool verkrijgbaar. www.woefers.com

www.hondopschool.nl

Veilingweg 3, Rotterdam | 06-29544050 / 0 6-18299873 | Eigenaren: Danielle Post en Dennis Hardenbol

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV