BRUISENDE COLUMN

Voor een strakker lichaam

Voor een strakker lichaam

01-09-2017

Zonder sit-ups een vele malen strakkere buik? Stevigere billen en een mooiere vorm benen?

Daar droomt toch iedereen van. Stop met dromen en maak een afspraak bij Body Boutique in Dordrecht. Eigenaresse Hilda van Dijk helpt je deze doelen te verwezenlijken.


Behandelingen

“Een strakker lichaam, slanker op die plaatsen waar jij dat wil, met minder cellulitis, een betere stofwisseling en minder centimeters. Dat is waar ik mijn klanten mee kan helpen. Mijn salon, Body Boutique, is namelijk gespecialiseerd in anti aging, huidverstrakking, afslanken en figuurcorrigerende behandelingen, zoals Cryolipolyse en Revicell. 

Op www.bodyboutique.nl zijn alle behandelingen te vinden die ik bied.”


Doelgroep

“Ik behandel iedereen boven de achttien, dus zowel mannen als vrouwen en resultaat is in principe gegarandeerd. Hoe groot dat resultaat is, hangt echter ook deels van de persoon zelf af. Ik voer de behandeling uit, maar je moet zelf natuurlijk ook nog wat ‘nawerk’ doen; bijvoorbeeld voldoende water drinken na een Cryolipolyse zodat alle afgebroken vetcellen het lichaam ook kunnen verlaten. Per persoon bekijk ik hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.”


“Een keer per maand kun je bij Body Boutique terecht voor een afspraak met een cosmetisch arts. Informeer naar de mogelijkheden.”


Onderscheidend

“Wij zijn de enige salon in de omgeving die Cryolipolyse biedt, dat is natuurlijk al iets waardoor we ons onderscheiden. Bovendien hoor ik van mijn klanten vaak terug dat ze zich heel erg op hun gemak voelen in mijn salon aan huis. Dat komt waarschijnlijk grotendeels door de intieme setting en mijn open en eerlijke benadering. Bij Body Boutique ben je daarnaast verzekerd van een maximum aan rust en persoonlijke aandacht. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs. 

Kom het gewoon zelf eens ervaren!”



13 september vindt er bij Body Boutique een speciale informatieavond plaats over Cryolipolyse!


Balsa 165, Dordrecht  |  06-47136864  |  www.bodyboutique.nl



Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV