BRUISENDE COLUMN

Kapsalon Jolly Good Hair

Kapsalon Jolly Good Hair

01-01-2018

Op 2 september 1995 opende Jolanda van der Kevie met trots de deuren van kapsalon Jolly Good Hair in Papendrecht.

Nu, 22 jaar later, is de salon flink gegroeid. Met een grote klantenkring zijn wij een goede allround salon. Dames, heren en kinderen kunnen bij ons terecht voor vele moderne technieken. En niet alleen voor knippen of kleuren kunt u bij ons terecht, ook permanenten, opsteken en extentions plaatsen wordt veel gedaan. Wat mijn salon vooral bijzonder maakt, is de tijd, het begrip en de aandacht die de zes gezellige kapsters en vier groeiende stagiaires aan de klanten besteden. Regelmatig krijgt het personeel cursussen/trainingen om bij de tijd te blijven! 


Sinds 2012 is ook de kappersbenodigdheden winkel erbij gekomen. Deze vind je gewoon in de salon, wat ideaal is zodat u altijd het juiste advies krijgt van één van de kapsters. Al jaren werken wij met de producten van Fudge en sinds kort de fijne Macadamia producten. 

Elke klant krijgt gratis een haarpuntenpas waarmee u punten spaart voor korting op de producten en behandelingen.


Kom eens langs in mijn salon & kijk op de website voor meer info en openingstijden.   


Ook een leuk weetje is dat wij aansluiten bij Stichting Haarwens. Doneert u uw haar, dan krijgt u bij ons 50% korting op de knipbehandeling!


Jolly Good Hair

Brederodehuis 5 Papendrecht 

0786410411  |  info@jollygoodhair.nl

www.jollygoodhair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV