BRUISENDE COLUMN

Cheetah

Cheetah

01-01-2018

Cheetah was een Bengaal.

En Bengalen zijn geen doorsnee katten! Ondanks het feit dat Cheetah een prachtig dier was, werd hij toch via Marktplaats aangeboden als herplaatser. Cheetah was niet langer gewenst, omdat hij wel érg nadrukkelijk aanwezig was en veel lawaai produceerde.


Toen Cheetah bij mij woonde, ontdekte ik dat ik al zijn vierde thuis was! En hij was pas vier jaar oud. En inderdaad: Cheetah miauwde VEEL en HARD! Hij was snel overstuur en zijn reactie was altijd maar weer HEEL HARD MIAUWEN!  Maar hij was ook verschrikkelijk lief. Als het rustig was in huis, dan kwam hij graag op schoot en dan kon hij heel hard spinnen. Hoe rustiger het was, hoe liever hij het had. En vooral geen veranderingen! Van een boodschappentas in de keuken kon hij al van slag raken! Je moest ook niet de meubels verplaatsen of iets nieuws wegzetten. Daar moest hij weer een paar dagen aan wennen. 

Cheetah heeft tien mooie jaren bij mij gehad. We hielden van elkaar. Vreemde mensen, daar moest hij niks van hebben. Maar als ik op de bank ging zitten, dan zat hij snorrend bij me. Ik mis hem heel erg.


Buitendijk 101, Rotterdam  |  010 - 483 33 85

info@dierencrematie.nl

www.dierencrematie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV