bruisende zaken

De mooiste Eyeliners en 3D Hairstrokes Wenkbrauwen

De mooiste Eyeliners en 3D Hairstrokes Wenkbrauwen

01-02-2018

Ik heet u van harte welkom in mijn salon!

Ik ben Eva Vink en ik ben fulltime Permanente Make-up Specialist en Microblading Professional. Plaatsing van PMU vraagt om hoogwaardig vakmanschap.


Ik volg dan ook diverse Masterclasses in binnen- en buitenland op hoog niveau, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste en mooiste ontwikkelingen in mijn vakgebied en jou nog beter kan voorzien van prachtige PMU. Als geregistreerd CRKBO Docent Permanente make-up kan ik mijn passie, kennis en kunde delen met mijn leerlingen.


Ik vind dat PMU een mooie basis moet zijn voor je gezicht. Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezicht, je uitdrukking en je zelfvertrouwen. Ik zet een wenkbrauw die helemaal bij jouw gezicht past en aansluit bij je wensen! Tegenwoordig zijn de technieken zeer verfijnd en kunnen wenkbrauwen er zo mooi natuurlijk uitzien dat ze niet van echt te onderscheiden zijn.


Professioneel

Betrouwbaar

Kwaliteit

Service

Veilig


Zeer natuurlijke verfraaiing van de wenkbrauwen met de ultrafijne 3D Hairstroke techniek of juist wat pittigere wenkbrauwen die meer karakter geven aan je gezicht? Alles is mogelijk en ik adviseer je graag wat voor jou gezicht de mooiste wenkbrauwen zijn. 

Een eyeliner die bij jou past, in de kleur en vorm die jij wilt en die óók nog eens onder alle omstandigheden perfect blijft zitten? Van antraciet tot fel blauw of zelfs groen. Superstrak of juist poederachtig. Ik heb al heel veel dames blij gemaakt, garandeer kwaliteit en ben pas tevreden als jij dat bent!

Dankzij de goede voorbewerking is de behandeling pijnloos! Dat beloof ik u. De behandeling bestaat uit het intakegesprek, bespreken van je wensen en het voortekenen op je gezicht in de correcte kleur en vorm. Vervolgens ga ik uiterst geconcentreerd de PMU zetten en kom je na zes weken terug om de puntjes op de i te zetten. Je kunt 24 uur per dag onder alle omstandigheden genieten van een prachtige basis make-up. Ook tijdens het sporten, zwemmen, sauna, vakantie of een fikse regenbui.


LinePerfection

Houtzaagmolen 99 A Ridderkerk

06-52 63 99 93  |  www.lineperfection.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans