BRUISENDE COLUMN

Het knort en het is vrolijk...

Het knort en het is vrolijk...

01-05-2018

Onze mopshond Puggles was ons ‘eerste kind’. Als puppie leek ze meer op een aapje dan op een hondje.

Aandoenlijk was ze, met die rimpels en die grote ogen. Heel vrolijk en eigenwijs, dol op aandacht.


Altijd blij als er visite kwam; vrolijk knorrend begroette ze iedereen. Gek op autorijden. En net als een kind mocht ze ook altijd met ons mee. Op bezoek bij vrienden, naar de camping en ook op vakantie naar Frankrijk. Ze was zeker geen sportieve hond, dus daar moesten we wel een beetje rekening mee houden. Later kwamen onze zoon en dochter erbij en was ze niet meer ‘enig kind’. De kinderen groeiden op met Puggles. Nu hebben we afscheid moeten nemen van haar. En dat is echt heel moeilijk. Er zal zeker een nieuwe mops komen. Als je zo’n leuke hond hebt gehad, dan kun je die het beste eren door er weer één in het gezin op te nemen. Dat wordt dan ons ‘vierde kindje’. Maar Puggles blijft uniek! 


Buitendijk 101, Rotterdam  |  010 - 483 33 85


www.dierencrematie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV