BRUISENDE COLUMN

Met succes begeleid afvallen

Met succes begeleid afvallen

31-05-2018

Afvallen, soms is het gewoon even nodig om een paar, of meer, kilo’s kwijt te raken. Gewoon voor het mooie of vanuit een gezondheidsoogpunt.

Begin vandaag nog met afslanken!

Wat de reden ook is, bij NewFigure Kliniek Dordrecht kunnen cliënten met het bijzondere afslankconcept NewFigure afvallen. De methode is medisch erkend en wordt vergoed door zorgverzekeraars. Hilda van Dijk is, naast ‘haar’ Body Boutique, gestart met de kliniek. Ze werd enkele jaren geleden ‘geraakt’ door het dieet nadat ze het zelf volgde en vele kilo’s afviel. Sleutelwoord van NewFigure is coaching!

Hilda is sinds april gestart met NewFigure Kliniek Dordrecht. Ze kan nu in combinatie met haar beautykliniek een totaalpakket bieden. “Ik moest soms cliënten voor een cryolipolyse of lipolyse naar huis sturen omdat de BMI te hoog was. Zij moesten eerst een dieet volgen om in aanmerking te komen voor de behandeling. Ik vond het zo jammer dat ik hen hierbij niet kon begeleiden”, vertelt ze. Zelf volgde ze ook het dieet van NewFigure. De wijze van begeleiding en, niet geheel onbelangrijk, de resultaten bevielen haar zo goed dat zij de methode ook wilde uitdragen. Ze volgde een cursus en is inmiddels bevoegd NewFigure voedings-coach.

“Bij NewFigure word je volledig gecoacht. Dat is bijzonder! Veel mensen hebben deze begeleiding nodig tijdens het afvallen, maar ook als het streefgewicht is behaald. Om niet weer in oude gewoontes te vervallen. Een stok achter de deur als het ware.” Coaching De eerste stap is het samenstellen van een op maat gemaakt dieet. Hilda weet uit eigen ervaring hoe het is om dit dieet te volgen. “Het werkt echt! Je hebt geen hongergevoel. De supplementen houden dit tegen. Het is makkelijk vol te houden. Juist in combinatie met de coaching.”

Cliënten staan onder controle, ook als het streefgewicht is behaald. Gewoon even die vinger aan de pols. Het coachen voorkomt een jojo-effect en een eventuele terugval”, weet Hilda. Het dieet van NewFigure bestaat uit verantwoorde levensmiddelen, aangevuld met voedingssupplementen.

Meer weten? Hilda van Dijk helpt je graag verder! Ze is te bereiken via tel . 06-47136864 of H.vandijk@NewFigure.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV