Column

Het werkt!

Het werkt!

01-01-2019

Na drie spuiten in mijn schouder te hebben gekregen voor een slijmbeursontsteking en nog steeds nul resultaat, ben ik aan het googelen gegaan.

En zo kwam ik op de site van Body Stress Release terecht. Ik dacht: baat het niet, schaadt het niet.
En ik heb een afspraak gemaakt.

Het was heel bijzonder met iedere keer een andere ervaring in mijn lichaam. De ene keer na de behandeling had ik echt super veel hoofdpijn, de andere keer was ik heel moe. Of het gebeurde dat ik echt alle spanningen eruit voelde vloeien.

Maar na een aantal behandelingen merkte ik echt resultaat met minder pijn in mijn schouder, wat ik echt al geruime tijd niet had gehad. Ik heb er echt zoveel baat bij gehad. In het begin ging ik iedere week en nu nog één keer per maand.
En ik ga dan zeer relaxed naar huis. Het blijft steeds een bijzondere ervaring wat het met je lichaam doet en hoe het voelt.

Monique Sebrechts is geholpen aan haar pijnlijke schouder bij Body Stress Release Didi Visscher

“Ik heb er echt zoveel baat bij gehad!”

Didi Visscher Rozenhof 33 Dordrecht 06-51473172 www.bsrdidivisscher.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV