bruisende zaken

Body Boutique

Body Boutique

01-02-2019

Body Boutique is nu ook met het NewFigure dieet gestart om nog meer variatie aan te bieden in gezond en veilig afvallen. NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingsupplementen. Daarbij gebruikt u ook de Total Body Cleanse, een kruiden/mineralenpreparaat dat het afvallen ondersteunt.

Aanbieding: Cryolipolyse 3 behandelingen normaal € 600,- nu € 250,-

NewFigure Dordrecht Gezonde voeding aangevuld met amino voedingssupplementen Afslanken zonder hongergevoel NewFigure biedt u een dieet aan met een unieke werking, zodat u zonder hongergevoel kunt afslanken. Uw spiermassa wordt niet aangetast. U wilt immers afslanken zonder zorgen en toch gezond blijven eten.

Bij NewFigure kunnen we iedereen begeleiden met afvallen, van licht overgewicht tot obesitas. Wij maken een programma op maat! Uw persoonlijke voedingscoach bespreekt met u hoeveel weken er nodig zullen zijn om uw streefgewicht te behalen zodat het hele afslanktraject inzichtelijk gemaakt wordt. Uiteraard kunnen er factoren zijn waardoor u sneller of langzamer zult afslanken.

Om u volledig van dienst te zijn hebben we tevens op onze website een webshop ingericht voor producten van NewFigure.
www.bodyboutique.nl/webshop

Definitief ontharen
Ontharen met de nieuwste IPL / SHR technologie Beauty-Tech werkt als een van de eerste specialisten met de nieuwe SHR technologie. SHR staat voor Super Hair Removal. Door het unieke Ultra VPL systeem bevat elke flits een reeks micropulsen. De absorptie van warmte wordt vele malen beter gecontroleerd dan bij de oudere IPL technologie. Oververhitting van de omliggende huid wordt hierdoor vermeden en alle energie komt effectief in het haarzakje.

Een groot voordeel van deze nieuwe technologie ten opzichte van oudere IPL methodes is dat meer verschillende huid- en haartypen, zoals bijvoorbeeld de donkere huid, behandeld kunnen worden. Daarbij voelt u bij deze nieuwe methode nóg minder van het flitsen en duren de behandelingen korter!

Hyaluron pen
De nieuwe age-loving treatment zonder naald! Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen. Zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels! Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af. De hyaluron pen is zonder naald en wordt op de huid geplaats waar we het hyaluron inschieten met een luchtdruk pen.

De UltraShape Power
De complete oplossing voor niet-invasieve body contouring. Als antwoord op de groeiende vraag naar vetverwijdering zonder operatie bieden wij de UltraShape Power aan. Een veilig, pijnloze behandeling en alternatief voor liposuctie. Het is een lunchpauze behandeling en zal
- afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied
- tussen de 1 en 2 uur duren.

Go For Results
Body Boutique is een beauty- en afslanksalon die houdt van een professionele aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in anti aging, huidverstrakking, afslank en figuurcorrectie behandelingen. In de bijzonder luxe wellnesshuis beautysalon in Dordrecht kunt u terecht voor een breed scala aan exclusieve beauty behandelingen. ~ Cryolipolyse, lipolyse, slimmig treatments, anti-aging treatments, SHR definitief ontharen, Velashape, Ultrashape en afvallen met NewFigure.

~ Body Boutique is nu ook met het NewFigure dieet gestart om nog meer variatie aan te bieden in gezond en veilig afvallen. NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingsupplementen. ~

 

MEER WETEN? Kijk op www.bodyboutique.nl of bel voor een afspraak 06-47136864

Balsa 165, Dordrecht 06-47136864 www.bodyboutique.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV