Column

Het werkt!

Het werkt!

01-04-2019

Bij de praktijk van Didi ben ik terecht- gekomen omdat ik last had van pijn in mijn onderrug. De oorzaak hiervan is een stressvolle periode die al langer dan anderhalf jaar duurt.

Voor mijn rug was ik al diverse malen onder behandeling geweest bij een fysiotherapeut, deze behandelingen hadden geen resultaat. Ik bleef regelmatig pijn houden. Vooral ’s avonds en ’s nachts als mijn lichaam tot rust kwam.

Ik ben op Google gaan zoeken met de onderwerpen stress en rugpijn. Zo kwam ik de behandeling Body Stress Release van de praktijk van Didi tegen. Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet, dus ik heb een afspraak gemaakt. Na twee behandelingen was mijn rugpijn bijna weg. Ik voelde dat de behandelingen ook meer met mijn lichaam deden. Ik sliep weer beter en had weer zin om dingen te gaan ondernemen.

Van Didi heb ik ook adviezen gekregen om beter met de stresssituatie om te gaan, meer rustmomenten overdag in te plannen en om een andere zithouding aan te nemen.

Deze zorgt ervoor dat mijn spieren minder belast worden. Inmiddels heb ik vier behandelingen gehad en ben van mijn klachten af.

Didi Visscher Rozenhof 33 Dordrecht 06-51473172 www.bsrdidivisscher.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans