Bruisende zaken

2MOVE brengt iedereen in beweging!

2MOVE brengt iedereen in beweging!

01-04-2019

Dansen en bewegen, in allerlei vormen, voor uiteenlopende doelgroepen en leeftijden en op verschillende niveaus. Het kan allemaal bij dans- en ontspanningsstudio 2MOVE van Patty Kemper in Papendrecht.

Tot voor kort opereerde Patty onder de naam Balletschool Patty Kemper, maar omdat dat al lang niet meer de lading dekte voor het uitgebreide lessenaanbod werd er gekozen voor een nieuwe naam. En dus gaat de dans- en ontspanningsstudio aan de P.J. Troelstrastraat 100 in Papendrecht nu door het leven als 2MOVE.

Lessenpakket Het lessenpakket van 2MOVE is zeer divers. Patty vertelt: “Je kunt hier terecht voor kleuterballet, pre- ballet, combidance (vier gecombineerde dansstijlen voor kinderen), klassiek ballet met spitzen, moderne dans, jazzdance, streetdance/hiphop, hiphop-workout, afro, pilates, yoga (power en yin), tapdans en 50plus-dans. Je kan van 4 tot 70+ terecht om te dansen, aan je lijf te werken of te ontspannen.” Patty werd opgeleid aan de Rotterdamse Dansacademie en geeft al sinds 1993 les in klassieke en moderne dans en in tap- en jazzdans. Sinds 1995 heeft ze haar eigen studio. Ze haalt daar veel voldoening uit: “Het is heerlijk om te doen en helemaal prachtig als je ziet dat mensen echt progressie maken. Dat kan op alle niveaus: van het laagdrempelige 50-plusdansen tot klassiek ballet en moderne dans op hoog niveau.” So You Think Dansen is van alle tijden, maar maakt wel continu nieuwe ontwikkelingen door. Patty speelt daar bewust op in: “Moderne dans is door tv-programma’s als 'So You Think You Can Dance' op de kaart gezet en daar ben ik goed in opgeleid. Er zijn allerlei hiphop stromingen ontstaan waaronder nu Afro, wat ook weer helemaal nieuw is! Nu is ook meer rust en balans in je leven zoeken weer heel belangrijk en dan is bijvoorbeeld yoga een uitkomst.” Volgend jaar viert Patty het 25-jarig bestaan: “Het 20-jarig jubileum vierden we heel uitgebreid en ook dit keer zal het niet ongemerkt voorbijgaan.”

P.J.Troelstrastraat 100, Papendrecht | info@pattykemper.nl | www.pattykemper.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans