bruisende zaken

Specialist in uiterlijke verzorging

Specialist in uiterlijke verzorging

01-04-2019

Van je hobby je werk maken, dat is precies wat Margriet Zuidinga zestien jaar geleden deed toen ze begon met haar nagelstudio. Inmiddels is ze een opleiding tot schoonheidsspecialiste rijker en biedt ze in haar professionele beauty- en nagelstudio ook een keur aan beautybehandelingen.

Mooi, verzorgd & natuurlijk

Kwaliteit “Bij alles wat ik doe staat kwaliteit voorop”, vertelt Margriet enthousiast. “Voor poespas zijn dames bij mij niet aan het juiste adres, wél voor mooie, elegante en natuurlijk ogende kunstnagels en diverse beauty-behandelingen met kwalitatief hoogwaardige producten voor het mooiste eindresultaat.” Behandelingen Aan wat voor behandelingen moet je dan zoal denken? “Om te beginnen natuurlijk de nagelbehandelingen als het zetten van kunstnagels. Ook bied ik gellak behandelingen waarbij ik de gellak combineer met een lichte versteviging onder de lak zodat deze drie weken perfect kan blijven zitten. Daarnaast kunnen dames bij mij terecht om zich te laten waxen – fijn nu het mooie weer weer in aantocht is – voor cosmetische voetverzorging en schoonheidsbehandelingen. Deze schoonheidsbehandelingen zijn gericht op huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen, bijvoorbeeld bij acné, de wat rijpere huid of een extreem droge huid. Ik blijf me daarnaast steeds verder ontwikkelen om de juiste kwaliteit neer te kunnen zetten.” Waar voor je geld “Waarom men voor Beauty & Nagelstudio Margriet moet kiezen? Omdat je hier echt waar krijgt voor je geld! Ik werk altijd heel transparant en ben eerlijk en duidelijk naar al mijn klanten, zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn.

Bovendien ben ik heel flexibel wat betreft het inplannen van afspraken, dus ook een behandeling in de avonduren hoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig? Maak dan gewoon eens een afspraak!”

Beauty & Nagelstudio Margriet | Eigenaresse: Margriet Zuidinga Einsteinstraat 67, unit 0.06 | Dordrecht | 06-22204790 | www.beautyennagelstudiomargriet.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans