Bruisende zaken

Het Wapen van Alblasserdam

Het Wapen van Alblasserdam

01-05-2019

Het Wapen van Alblasserdam is meer dan een plek waar je kunt eten, drinken en slapen. Het is een plek waar je je een beetje thuis kunt voelen.

Check onze site: www.wapenvanalblasserdam.nl

Het grand café fungeert als hart van de zaak. Iedereen is welkom om te genieten van een hapje of een drankje, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding prima in orde is. Goed eten en drinken hoeft volgens het Wapen van Alblasserdam niet duur te zijn. In de zomermaanden is het extra genieten. Dan gaat het terras aan de jachthaven van Alblasserdam open. Deze prachtige plek wordt regelmatig gebruikt als uitvalsbasis voor een bezoek aan het molengebied van Kinderdijk of om even uit te puffen na een fietstocht door de schitterende omgeving.

Ook voor het organiseren van een huwelijk, bedrijfsfeest, receptie of vergadering is Het Wapen de ideale locatie. Dankzij de flexibele instelling en de vele extra faciliteiten is er voor iedere wens een passende oplossing te vinden. Een feest valt of staat natuurlijk met de juiste aankleding en lekkere hapjes en drankjes. Dit kunt u met een gerust hart aan Het Wapen van Alblasserdam overlaten, zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw gasten.

Het Wapen van Alblasserdam Dam 24, Alblasserdam T . 078-6914711 www.wapenvanalblasserdam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV