Column

Het werkt!

Het werkt!

01-07-2019

Ik ken Didi al ruim tien jaar. Haar enthousiaste verhalen over de BSR-techniek deden mij besluiten een behandeling te ondergaan. Dat heb ik geweten.

“Ik heb er echt zoveel baat bij gehad!”

Ik voelde meteen dat er iets in mijn lijf geactiveerd werd, zonder dat ik er precies mijn vinger op kon leggen. Na een drietal behandelingen snapte en voelde ik wat er in de achterliggende periode gebeurd was: ik was weer terug in balans. Mijn lichaam en hoofd waren door de jaren heen, zonder dat ik het echt gemerkt had, in disbalans geraakt. Wat een heerlijk bevrijdend gevoel nu dat weer hersteld was. Na nog een paar behandelingen begonnen ook mijn rug- en nek/schouderklachten af te nemen. Heerlijk! Didi werkt zeer professioneel. Ze heeft een open en warme persoonlijkheid en wat vooral belangrijk is: ze laat je zijn wie je bent. Tijdens de behandelingen staat ze voortdurend met je in contact: “Voelt het goed? Is het niet pijnlijk?” Wat zeer zeker bijdraagt tot een helende/ontspannen behandeling. Na de behandeling heb ik zelf steeds het idee heel veel gedaan te hebben, terwijl ik alleen maar hoef te liggen en voel ik me tegelijkertijd heel erg verkwikt. Hoe bijzonder is dat! Kortom: een absolute aanrader voor jong en oud!

Didi Visscher Rozenhof 33 Dordrecht 06-51473172 www.bsrdidivisscher.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV