bruisende zaken

Auto-onderdelen en meer...

Auto-onderdelen en meer...

01-08-2019

Persoonlijk contact en een snelle service, dat zijn slechts twee van de speerpunten van Xtra Parts Automaterialen; een jonge onderneming met een ‘oude ziel’.

Aanbod

“Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor automaterialen, banden en velgen, gereedschap en verbruiksmaterialen. ‘Nee’ verkopen wij niet, dus mochten we een keer iets niet op voorraad hebben, dan gaan we net zo lang voor de klant op zoek tot we het toch kunnen leveren.”

Jong bedrijf

“Xtra Parts op zich bestaat sinds september 2015, maar is ontstaan vanuit een ander bedrijf waar een groot deel van ons team ook al werkte. Hoewel we als bedrijf dus nog zeer jong zijn, kunnen wij putten uit jarenlange ervaring – zo zitten mijn compagnon en ik al zo’n twintig jaar in de branche – waardoor wij niet alleen de producten kunnen verkopen, maar onze klanten ook perfect kunnen adviseren.”

Onderscheidend

“Xtra Parts is dé totaalleverancier waar je graag zaken mee doet”

Eigenaren: Reinier Verveer en Arian van Wingerden Daltonstraat 7 Dordrecht 078-7440440 | www.xtraparts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV