column

Puppycursus         en het nut daarvan!

Puppycursus en het nut daarvan!

01-09-2019

Je hebt net een puppy in huis en je loopt tegen wat vragen aan. Hoe krijg ik hem zindelijk, hij bijt in mijn handen en broek, hij piept ‘s-nachts in zijn bench, zijn zomaar wat vragen waar je een antwoord op zou willen. Tijd voor een puppycursus! Wat gaan jij en je hond leren op een Puppycursus?

Bij de Puppycursussen van Dogcollege staan de begeleider en zijn hond centraal. Er wordt begeleiding gegeven op maat! Wat betekent dat er gekeken wordt wat jij nodig hebt om je hond op te voeden naar een hond die lekker in zijn vel zit. Immers Happy Dog is Happy Mens! In de cursus leer je over; emoties en stress bij honden, hondentaal, hersenwerk, maar ook waarom trekt hij aan de lijn en komt hij niet als ik hem roep? De basisoefeningen zoals zit, af, plaats en wandelen zonder trekken. Maar ook de maandelijkse boslessen voor socialisatie en om te leren je hond los te laten lopen zijn onderdeel van de cursus.

De puppycursus van Dogcollege is kleinschalig, hondvriendelijk en er wordt op echt positieve wijze getraind met je hond. De instructeurs zorgen voor een fijne sfeer waar jij je prettig bij voelt zodat jij en je hond optimaal plezier kunnen beleven aan de cursus. Heb je zin om een Puppycursus bij ons te volgen? Er worden maandelijks nieuwe cursussen aangeboden. Dogcollege geeft consulten gedragstherapie, heeft een hondenschool waar puppycursussen, vervolgcursussen, speuren en sociale wandelingen worden gegeven Meer informatie kan via www.dogcollege.nl of bel even naar 06 23456283. We zijn ook te vinden op facebook en instagram.

06-23456283 | info@dogcollege.nl | www.dogcollege.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best