bruisende zaken

Als je haar   maar goed zit!

Als je haar maar goed zit!

01-11-2019

Toen Anouk van Zuijlen de kans kreeg om de kapsalon waar ze werkte over te nemen, twijfelde ze geen moment. Op 1 maart 2013 opende de frisse en trendy Kapsalon Anouk dan ook de deuren aan de Tongelresestraat te Eindhoven. Stilzitten is niks voor Anouk, ze blijft zichzelf ontwikkelen en is voortdurend op zoek naar vernieuwing.

Met kleuren kun je je ‘look’ een stuk sprekender maken

Anouk blinkt uit in creativiteit, die ze helemaal kwijt kan in het knippen, kleuren, föhnen én opsteken. “Ik volg regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste modelijnen en kniptechnieken. Ik probeer er persoonlijk wel altijd een eigen draai aan te geven, we hoeven immers niet allemaal hetzelfde geknipte koppie te hebben.”

De uitdaging

“Ik vind het heerlijk om met mensen bezig te zijn. Het is steeds weer een uitdaging om tot de haarcoupe te komen die het beste past bij jouw haar en jouw persoonlijkheid. Zodat je iedere dag vrolijk wordt op het moment dat je in de spiegel kijkt. Het is extra leuk als iemand hier balend binnenkomt op een ‘off day’ maar vervolgens na de behandeling stralend, met een enorme glimlach op zijn of haar gezicht, de deur uitloopt. Wat heb ik dan toch een kei mooi beroep!”

Kleuren als specialisatie

Kapsalon Anouk is gespecialiseerd in het kleuren van haar. “Met kleuren kun je je ‘look’ een stuk sprekender maken, zeker als je werkt met meerdere tinten. Momenteel is balayage nog steeds populair, met deze speciale techniek worden heel subtiel en natuurlijk high- en lowlights in verschillende kleuren aangebracht.”

Kwaliteitsproducten

Anouk kiest in haar salon bewust voor verantwoorde haarproducten. “KIN Prestige is onze hoofd kleurlijn, hier zit geen PPD in. Daarnaast werken we met de professionele kleuringen van KIN Essences. Deze bevatten geen sulfaat, parabenen en siliconen, waardoor ze vaak ook geschikt zijn voor mensen met allergieën. We willen er allemaal op ons best uit zien, maar daarbij is het wel belangrijk om zo min mogelijk schade toe te brengen aan haar en hoofdhuid.” Een keratine behandeling behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Nieuw: Extensions

Sinds kort kun je bij Kapsalon Anouk ook terecht voor het zetten van hairextensions (van GIS), middels tape of middels microringen. “Beide methoden hebben als voordeel dat je niet iedere drie maanden nieuwe extensions hoeft in te brengen, je kunt de bestaande gewoon hergebruiken. Als je je houdt aan onze adviezen over de verzorging kun je er een jaar lang plezier van hebben.”

Kinderfeestje op maat

Kapsalon Anouk verzorgt op woensdagmiddag ook kinderfeestjes voor groepen van maximaal acht kinderen.

“De kids krijgen daarbij een make-over en worden aan het eind uiteraard op de foto gezet. In overleg kan veel, zo kunnen we er eventueel een mini high tea aan koppelen. We maken er sowieso een onvergetelijke middag van.”

Tip

Een bezoek aan Kapsalon Anouk is ook gewoon leuk en gezellig. Anouk neemt graag alle tijd voor een praatje en een lolletje. Tot slot heeft Anouk nog een laatste tip voor de lezers: “Koop je shampoo en conditioner bij de kapper, niet bij de drogist. Geloof me, het is de investering meer dan waard!”

“Ik heb een kei mooi beroep!”

Tongelresestraat 427 Eindhoven 040-2027061 kapsalonanouk@gmail.com www.kapsalonanouk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best