column

Catch your dreams!

Catch your dreams!

01-12-2019

Onrustig? We leven in een tijd waarin we ons bewuster zijn van de energie en stralingen om ons heen.

Dream free, without fear!

Of je nou high sensitive bent of niet, je merkt dat er 'iets' is dat in de lucht hangt wat je vermoeit en onrustig maakt. Vaak met een slechte nachtrust als gevolg. Vooral kinderen hebben hier steeds meer last van, ze zijn erg gevoelig of zitten vast in hun gedachtes. Ze slapen onrustig en kunnen zich niet volledig ontspannen en opladen. Zelf had ik hier vroeger ook last van totdat er speciaal voor mij een Dromenvanger werd gemaakt. Geloof het of niet maar de onrust en mijn nachtmerries waren weg.

Herkenbare situatie? Ik bied jou twee keer per maand de gelegenheid om jouw eigen Dromenvanger te maken! Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe je een Dromenvanger maakt, speciaal voor jou of voor iemand anders die het nodig heeft. Op gevoel kies je de kleuren, materialen, kralen, bedeltjes en veren. Dit alles doe je met een bepaalde intentie, dit stroomt vervolgens door de Dromenvanger.

Uit je hoofd en (samen) met je handen bezig zijn. Even wat anders toch? Houd jess-cc.nl en onze social media in de gaten voor updates!

Jess Coaching & Caring 06-38436237 jess-coaching-caring@outlook.com | www.jess-cc.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best