bruisende zaken

Is rijcoach worden iets voor jou?

Is rijcoach worden iets voor jou?

01-05-2021

Voordat jij jezelf in dit avontuur stort, maken we eerst een afspraak voor een bezoek aan het opleidingsinstituut. Tijdens dit bezoek bekijken we of jouw vooropleiding in overeenstemming is met het minimale opleidingsniveau. Is dit niet zo, dan kan middels een geschiktheidstoets, afgenomen door IBKI (Innovam Branche Kwalificatie Instituut) bekeken worden of je geschikt bent.

Ik zie je graag bij Ingrid Lucassen Rijopleidingen

Vóór aanvang van de opleiding WRM categorie B dient een VOG (Verklaring omtrent Gedrag), via IBKI te regelen, worden overlegd. De test die je wordt aangeboden: Is het beroep van rijcoach jouw passie en heb je de eigenschappen om als rijcoach helemaal in je element te voelen? Blijk je de geboren rijcoach te zijn, dan gaan we onderzoeken op welke manier je het prettigst leert. Er is ook ruim gelegenheid voor jouw vragen, suggesties en opmerkingen.

Om rijcoach categorie A te worden, dien je in bezit te zijn van een geldige bevoegdheidspas WRM B en een geldig rijbewijs categorie A en B. Bij het bezoek aan het opleidingsinstituut hanteren we een iets andere procedure dan bovenstaand is beschreven.

Waarom kiezen voor de instructeursopleiding van Ingrid Lucassen Rijopleidingen?

• De cursus voor de categorie B, inclusief examenkosten Innovam Branche Kwalificatie Instituut voor bijna 5.000 euro. Voor omscholingen via het UWV (het opleidingsinstituut als inkoopbedrijf) is voor degenen die buiten het arbeidsproces zijn geraakt een unieke kans de kosten van de opleiding vergoed te krijgen. • Optimale begeleiding ter voorbereiding op theoretische en praktische examens. We putten uit meer dan 1.500 examenvragen. Blijken extra rijlessen nodig te zijn om goed voorbereid aan het praktisch examen rijvaardigheid deel te nemen, dan zijn de kosten van de extra rijlessen niet hoger dan van een leerling die het rijbewijs nog moet halen.

• Er wordt ruim aandacht besteed aan het optimaliseren van het gestructureerd lesgeven in de praktijk.

• Van jouw stageplaats ben je zeker.

• Het netwerk van Ingrid Lucassen Rijopleidingen zetten we in om ná jouw studie vrijwel zeker te zijn van een baan in een prettige werkomgeving.

• We doen niet alles, maar wat we doen, doen we goed. Immers veel van weinig is meer dan weinig van veel.

Instructeursopleidingen, categorie A/B

Welkom bij Ingrid Lucassen Rijopleidingen. “Mijn werk is mijn verslaving waar iedereen beter van wordt.” De liefde voor het motorrijden liep zodanig uit de hand, dat er niets anders op zat dan van mijn passie mijn beroep te maken. In 2016 WRM B en RIS In 2018 WRM A en in 2019 trots om bij het elitekorps onder de motorij-instructeurs te mogen behoren. (KNMV Gediplomeerd Motorrij Instructeur, afgekort KGI.) Mijn carrière begon als docente Nederlands en aardrijkskunde. Stroomt er onderwijsbloed door je aderen, dan keer je er vanzelf vroeg of laat weer terug. Ingrid is weer terug als een vis in het water in de wondere wereld van de rijschoolbranche. De rijschool groeit zo hard dat per omgaande een rijcoach fulltime aan de slag kan. Niet alleen bij mij, maar ook bij collega rijscholen die noodgedwongen wachtlijsten moeten aanleggen. Dit in een tijd waarin de brancheverenigingen schreeuwen dat de markt is oververzadigd.

Of de markt verzadigd is of niet, met passie en toewijding streef je naar de hoogst mogelijke kwaliteit waarmee je jezelf onafhankelijk maakt van hoe de markt zich ontwikkelt. Mijn overtuiging is als je in een prettige leeromgeving, afgestemd op de leerstijl van de leerling, gestructureerd les geeft, de voldoening van twee kanten komt. Immers, wie goed doet, goed ontmoet. Verdieping in de rijschoolbranche is onuitputtelijk. Wie weet, begint uw carrière na het behalen van uw WRM bevoegdheid bij Ingrid Lucassen Rijopleidingen.

In de studiegids lees je hoe we jou van dienst zijn in de keuze wel of niet aan de studie te beginnen. Wandel globaal door de studiegids om een indruk te krijgen wat je te wachten staat wanneer je aan de opleiding begint. De studiegids is voor studenten die zijn begonnen als ware het de gebruikershandleiding in het dashboardkastje. De studiegids bevat verwijzingen naar het curriculum, een document dat nooit af kan zijn, omdat jouw input, wetswijzigingen, ontwikkelingen in de rijschoolbranche, samenleving, technologie en mobiliteit niet alleen trendvolgend, maar ook trendsettend, het opleidingsinstituut zal reageren.

DOWNLOAD DE STUDIEGIDS OP www.ingridlucassenrijopleidingen.nl

Stelling Zodra je bevoegd bent, kun je binnen de kortste keren een fulltime baan hebben. Als dit de enige reden is om aan deze opleiding te beginnen, kom je bedrogen uit. Dit beroep vergt veel van je. Weet waar je aan begint. Ben je de gepassioneerde rijcoach, dan levert dit beroep je veel meer energie op dan het van je vergt.
 

 

Arendnest 12, Boekel info@ingridlucassenrijopleidingen.nl 06-48712472 / 0 492-771345 www.ingridlucassenrijopleidingen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best