bruisende zaken

Nagelstyling

Nagelstyling

29-11-2016

Alles op het gebied van nagelstyling

In maart 2010 opende Betty Petrovic Plantaz nagelgroothandel, webshop en opleidingsinstituut Nailbar in Eindhoven. In haar werk combineert ze haar jarenlange ervaring in de nagelstyling branche én haar passie voor het vak.


Nailbar biedt een zeer uitgebreid assortiment van kwalitatieve nagelproducten en alle mogelijke benodigdheden voor je salon. “We voeren allerlei bekende merken”, vertelt Betty. “Ze zijn bijna allemaal afkomstig uit Amerika, al van oudsher hét mekka voor nagelstyling.”


Gelish

“We zijn exclusief distributeur van Gelish, het paradepaardje van Hand & Nail Harmony. We werken samen met een groot distributienetwerk waardoor de producten inmiddels bij 14 verkooppunten in Nederland te koop zijn. Het is echt een topproduct. De Gel Polish blijft minimaal 3 weken zitten en is bovendien afweekbaar. Het innovatieve merk heeft verder het grootste kleurenassortiment - met meer dan 350 ver­schillende kleuren - dat op de markt te vinden is.”


IBX

“IBX, een lijn van Famous Names Products, is juist bedoeld om de conditie van de natuurlijke nagels te verbeteren. Specifiek voor beschadigde nagels hebben zij de nodige herstellende producten, waaronder de befaamde ‘Dadi’ Oil’.”


Opleidingen

Ook voor een opleiding tot nagelstyliste ben je bij Nailbar aan het goede adres. “De opleidingen worden gegeven door gecertificeerde docenten die ieder jaar opnieuw geschoold worden. We hebben o.a. opleidingen in acryl, gel, gelish en meerdere specialistische trainingen. Hierin besteden we uitgebreid aandacht aan de praktijk.”


“We onderscheiden ons door onze service en de kwaliteit van onze producten”


Service

“We zijn heel servicegericht en bieden 100% garantie op onze producten. Als iets om wat voor reden dan ook niet in orde is, lossen we dat zo snel mogelijk op. We willen dat onze klanten helemaal tevreden zijn en hier graag komen.”


Nailbar nodigt je uit om vooral eens een bezoek te brengen aan de winkel voor een persoonlijk advies en/of demonstraties van producten. Het professionele team helpt je graag verder!


Eigenaresse: Betty Petrovic Plantaz

Tongelresestraat 387 Eindhoven

040-2821009  |  info@nailbar.nl

www.nailbar.nl



Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best