Adverteren werkt!

column

Verstand van haar

Verstand van haar

01-11-2021

Tijdens de kappersopleiding wist Suus Achterberg het al. Ze wilde graag een eigen kapsalon openen. Deze droom werd in 2009 werkelijkheid in Eindhoven. Waar Suus begon aan huis, is de onderneming in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige salon met zes stoelen aan de Sint Theresiastraat. Kapsalon Suus is erg succesvol en staat klaar voor jou!

“Ik vertel je niet wat je wil horen, maar wat het mooiste uit je haalt”

Naar tevredenheid

Samen met twee andere gediplomeerde kapsters is Suus elke dag druk om mensen gelukkig te maken met een kapsel naar wens. Kwaliteit en service staan voorop. Daarbij beheersen de kapsters de Curlsys-krullentechniek en zijn ze gespecialiseerd in het kleuren van haren. Ze vinden service erg belangrijk, dus... mocht je niet tevreden de deur uitgaan? Dan mag je altijd terugkomen voor verbetering. Suus en haar team zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Waar voor je geld

Kapsalon Suus gaat graag met de tijd mee. Daarom gebruiken de kappers hoogwaardige kwaliteitsproducten zoals Newsha en Ecru. Deze producten zijn veganistisch, niet getest op dieren en alleen verkrijgbaar in salons. Kapsalon Suus staat honderd procent achter de merken waarmee gewerkt wordt. Bij Kapsalon Suus krijg je altijd kwaliteit voor je geld. Dit betaalt zich uit in tevreden klanten en daar kun jij er één van zijn.

Ben jij toe aan een kappersbeurt en wil jij er zeker van zijn dat je tevreden de deur uit loopt? Maak dan snel een afspraak bij Kapsalon Suus.

Suzan Achterberg | Sint Theresiastraat 4 Eindhoven | 06-52665191 | info@kapsalonsuus.nl | www.kapsalonsuus.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).