Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een huis kopen is een uitdaging

Een huis kopen is een uitdaging

01-12-2021

Een huis kopen of verkopen, dat doe je niet dagelijks. Tijdens deze belangrijke fase staan wij graag voor je klaar met onze professionele en persoonlijke begeleiding.

Welkom bij Deckers Makelaars

Door snel handelen, open, eerlijke communicatie en afspraken nakomen, zorgen wij voor een succesvolle koop of verkoop tegen de best mogelijke voorwaarden. Door jarenlange ervaring kennen wij ieder stukje van Eindhoven en omstreken. Wij denken met je mee en begeleiden je in elke stap.

Als VBO-makelaar in Eindhoven en omgeving beschikken wij over een groot netwerk van potentiële huizenkopers. Bij het kopen van een nieuwe woning onderhandelen we voor je met het beste resultaat. Deckers Makelaars biedt je de meest effectieve oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van je huis of appartement, maar ook bij de taxatie van een woning.

Deckers Makelaars:  is vrijwel direct beschikbaar voor een afspraak  is volledig op de hoogte van marktontwikkelingen in de stad  is al ruim 30 jaar werkzaam als makelaar in en rondom Eindhoven  kent de mooiste en interessantste woonplekken van Eindhoven op zijn duimpje  houdt van de sfeer en kwaliteiten van omgeving De Bergen.

Een huis kopen in Eindhoven kan een uitdaging zijn in de huidige krappe woningmarkt.

Laat je daarom begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar, zoals Deckers Makelaars, die Eindhoven en omstreken als geen ander kent.

Al ruim 30 jaar werk ik met veel plezier in en rondom Eindhoven als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en als taxateur. Ik begeleid je op een vlotte en transparante manier. Of je nou een woning wilt kopen, verkopen of laten taxeren. Als aangesloten  VBO-makelaar kun je vertrouwen op mijn deskundigheid. Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Neem dan een kijkje op de website.

Ook bekend als Stadsmakelaars Eindhoven en 040 aankoop-makelaars.

Charlotte van Bourbonhof 10, Eindhoven | 040-2121400 office@deckersmakelaars.nl www.deckersmakelaars.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).