Column

Daar gaan ze…  fietsvrienden voor het leven!

Daar gaan ze… fietsvrienden voor het leven!

01-05-2022

De laatste eer aan echtgenoot, vader, broer en fietsvriend kon niet beter ingevuld worden. Samen met ‘de fietsvrienden’ de tocht naar de natuurbegraafplaats aangaan met de zelfgemaakte kist op de aanhanger van de rouwfiets.

Onderweg afwisselen wie ‘de kar trok’, en natuurlijk op tijd een pauze inlassen voor een borrel. Want GEPROOST moest er worden op het LEVEN! Bij aankomst op de begraafplaats, na 29 km gefietst te hebben, was de eerste reactie van de echtgenote: Dit is geweldig! Dit had ik niet willen missen!

Mijn naam is Franca van de Kerkhof en ik wil je graag op een informele en betrokken manier begeleiden bij alles wat er komt kijken rondom het afscheid van wie je dierbaar is.

Vaak overrompeld door verdriet en door het onbekende dat op je af komt, kun je vast komen te zitten in de vaak beperkte opties die we kennen.

Hierbij kan ik je informeren en inspireren over de mogelijkheden, zonder beperkingen en mét ruimte voor eigen inbreng.

Zo kunnen we samen een afscheid vormgeven dat past bij jullie.

0499 422 134 ( dag en nacht) www.coda-uitvaarten.nl www.opbaarhuisjes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best