column

Mentale motivatie is de basis

Mentale motivatie is de basis

01-05-2022

Twaalf jaartjes jong, blue, naïef als de pest, gezellig met een vriendinnetje aan de waterkant van een meer, in de idyllische Achterhoek. Zomervakantie, en lekker plezier hebben samen over ‘meidendingen’.

Mijn naam is Collette Janssens, Klassiek Homeopathisch Traumatherapeut. Wil jij meer informatie, neem dan contact met me op; Wil je weten hoe ik het heb gedaan, neem dan contact met me op; Wil je eindelijk wel eens af van dat alles beperkende gevoel, neem dan contact met me op; Wil je af van de mentale pijn, neem dan contact met me op; info@collettejanssens.nl of 06-55934429

Zag ik die zes grote jongens dan niet op dat vlot? Tuurlijk wel, maar zoals gezegd, ongelofelijk naïef en mij van geen kwaad bewust. Kennismaken met dat kwaad deed ik diezelfde middag, vriendin verdwenen en zes grote jongens die zich vergrepen aan een twaalfjarig meisje. Daar begon voor mij de lange weg naar he(a)ling en die weg verliep verre van vlotjes kan ik je vertellen.

Uiteindelijk ben ik er gekomen, voor de trein staan bleek ook geen optie, en uiteindelijk, vele, vele jaren later heb ik dat wat mij is overkomen omgezet in mijn grootste kracht. En die kracht wil ik met jou delen. Ik sta nu inderdaad ’s morgens op met “Yeahhhhh, weer een nieuwe dag, wat mag ik vandaag allemaal ervaren?” Oké, misschien niet iedere dag maar zoveel meer ochtenden dan voorheen open ik blij mijn ogen. En met die kracht mag ik anderen helpen als begeleider naar een mooier leven.

Elke dag mag ik nu doen wat ik al jaren zo graag wilde maar niet durfde omdat ik nog niet uit de schaamte was. Elke dag mag ik een gebeurtenis zo lelijk, omzetten in een kracht zo mooi. Ik had nooit gedacht zo ver te mogen komen, ik had nooit gedacht dat ik het leven ooit weer mooi zou vinden, ik had nooit gedacht dat ik ooit weer zou vertrouwen maar, liefde blijkt sterker.

R.Hom/Registertherapeut BCZ Klassiek Homeopaat, specialisatie Seksueel Misbruik 06-55934429 info@collettejanssens.nl www.collettejanssens.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best