Column

Gehoorverlies?

Gehoorverlies?

01-08-2022

Zet je de televisie steeds harder? Moet je continue aan je gesprekspartner vragen om herhaling? Of heb je sowieso het idee dat je de laatste tijd minder hoort? Dan kan het zijn dat je last hebt van gehoorverlies. Dit kun je laten onderzoeken door professionals. Maar waar begin je?

Ekelhoff Hoortoestellen is leverancier van het absolute topsegment hooroplossingen. Met dit topsegment hoortoestellen bent u altijd verzekerd van een natuurgetrouwe weergave van spraak en muziek. Het meest geavanceerd zijn onder andere de IIC-hoortoestellen (Invisible-in-Canal) of CIC-hoortoestellen (Completely-in-Canal).

Wij bieden u het beste op gebied van hoor- en kijkoplossingen.

Kom binnen en laat uw ogen en oren meten, wij zorgen dat u weer zo comfortabel mogelijk hoort en ziet! Bij ons bent u gegarandeerd van de beste service en meest eerlijke advies.

Deze hoortoestellen bevatten de nieuwste vindingen op hoorgebied.

Ekelhoff Hoortoestellen & Optiek Aalsterweg 48, Eindhoven 040-2111546 | info@ekelhoff.nl www.ekelhoff.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt