bruisende zaken

kerstpakket net even anders

kerstpakket net even anders

01-09-2022

In de huidige tijd waarin alles meer en meer vervlakt is het geven van een persoonlijk cadeau met impact steeds verder uitgegroeid tot iets zeldzaams. “Zonde!” vindt Wendy Stufken. Vandaar dat zij met haar onderneming A Message with a Bottle unieke giftboxes biedt met een persoonlijke touch.

“In elke box zitten twee mooie wijnen, een doosje met twintig unieke kompasvragen en een handgeschreven kaart waarop Wendy de boodschap schrijft die jij over wilt dragen. Voor de ontvanger is het echt een cadeautje om de box alleen al uit te mogen pakken en zich te laten verrassen door de inhoud.” Maak het verschil: de giftboxes van A Message with a Bottle doen het overigens niet alleen goed als persoonlijk geschenk voor bijvoorbeeld een zakenrelatie, een geliefde of familielid. “Ik mag inmiddels ook heel wat bedrijven tot mijn klantengroep rekenen. Want ook als relatiegeschenk heeft mijn box veel meer impact dan een onpersoonlijk geschenk. Oftewel: met een box van mij maak je verschil!”

Op zoek naar een kerstpakket voor je zakenrelaties/ personeel of dierbaren?

Haageijk 11D, Gemert 06-28551057 www.amessagewithabottle.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt